DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

‘Somut Olmayan Kültürel Mirasımız’ Fotoğraf Sergisi

BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Ülkemizde 15-22 Nisan tarihlerinde kutlanan ve bu yıl 42.si düzenlene Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği işbirliği ile düzenlenen ‘Somut Olmayan Kültürel Mirasımız’ Fotoğraf Sergisi açılışı gerçekleştirildi.

GFSD bir büyük başarıya daha imza attı

Sergiş açılışına Orhan Kemal İl Halk Kütüphanesi Müdürü Süheyla Acar, İl Kültür Şube Müdürü Hayat Saruhan, Araştırma Eğitim ve Şube Müdürü Nihan Doğan, Ersin Ak, Gönül Ak, GFSD Yönetimi Kurulu Üyesi Berna İkiz, Ressam Banu Devrim, Gölcük Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve Fotoğraf Sanatçısı Nebiye Azak, Öğrenciler ve davetliler katıldı.  Berna İkiz, konuşmasında, ‘9 yıldır başarı ile sürdürdüğümüz Anadolu’nun kaybolmaya yüz tutmuş gelenek, görenek, şölenler ve ritüellerimizi konu alan ‘Somut Olmayan Kültürel Mirasımız’ Fotoğraf Yarışmamızın Sergisini İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürü Orhan Kemal İl Halk Kütüphanesi’nde açmanın mutluluğunu yaşıyoruz’ dedi. Berna İkiz, ziyaretçilere sergideki fotoğrafların hikayelerini tek tek anlattı. Sergi büyük ilgi gördü. 27 Nisan tarihine sergi ziyarete açık olacak. Orhan Kemal İl Halk Kütüphanesi Müdürü Süheyla Acar, ‘Turizm Haftası nedeniyle açtığımız sergi için Gölcük Fotoğraf Sinema Sanatı Derneği’ne teşekkür ediyorum’ dedi. ‘Somut Olmayan Kültürel Mirasımız’ ülkemiz için çok önemli. Eminim sergiye gelenlere büyük ışık tutacak’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.