DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

“ÇÖZÜM ODAKLI HİZMETLER SUNUYORUZ”

“ÇÖZÜM ODAKLI HİZMETLER SUNUYORUZ”

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, ilçe halkının evlerine misafir olarak onların istek, görüş, şikayet ve önerilerini dinlemeye, çözüm odaklı hizmetler sunmaya devam ediyor.

7 Yıldızlı Kent Başiskele’de fizikî yolları en iyi bir şekilde yapan Başkan Ayaz, gönül yollarını yapmayı ihmal etmiyor. Bu hizmetlerden dolayı büyük takdir toplayan Ayaz, “Hoş Geldin Komşum” projesiyle ilçede bulunan 7’den 70’e her bir insan ile bir araya gelip, samimi ortamda konuşmayı hedefliyor.

Başkan Ayaz, bu proje kapsamında son olarak Yeniköy Merkez Mahallesi Yeniköy Caddesi Cesa Royal Sitesi’ndeki komşularıyla bir araya geldi. Hüseyin Ayaz, bu buluşmada komşularının istek, talep ve önerilerini dinledi ve taleplere anında çözümler üreterek komşularının yüzünü güldürdü, onların gönüllerinde taht kurdu. Başkan Ayaz yaptığı toplantıda, “Başiskelemiz’de yaşayan komşularımızın evlerine misafir olarak her vatandaşımızın dertlerini dinleyip, kendileriyle istişare ederek çözüm odaklı hizmetlerimizi en kısa zamanda yapmaya gayret ediyoruz. Daha güzel Başiskele için ilçemize yapılacak projeleri ve hizmetleri birlikte yöneterek hayata geçiriyoruz.” dedi. Başkan Ayaz, konukseverliklerinden dolayı ev sahiplerine ve tüm komşularına teşekkür etti.

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.