DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Cumhuriyet Parkı’nda çalışmalar devam ediyor

Cumhuriyet Parkı’nda çalışmalar devam ediyor

Cumhuriyet Parkı’nda çalışmalar devam ediyor

İlçemizde Anıtpark’tan sonra en çok tercih edilen bir park olan Cumhuriyet Parkı’nda çalışmalar devam ediyor. Gölcük Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün kontrolü altında gerçekleştirilen çalışmaların 2018 Temmuz ayında bitirilmesi tahmin ediliyor.

Çalışmalar tam anlamıyla devam ediyor

Yaz aylarının vazgeçilmezi olan Anıtpark’tan sonra en çok tercih edilen bir park haline gelen Cumhuriyet Parkı’nı güzelleştirme çalışmaları devam ediyor. 10 Nisan’da Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün ekipleri tarafından başlayan çalışmalar son hız devam ediyor. Cumhuriyet Parkı’nda uzun süredir bulunan ve parkın simgesi haline gelen Cumhuriyet Cafe’nin yıkım çalışmaları bitti. Cumhuriyet Parkı’nın daha da güzel ve modern hale gelmesi için yapılan çalışmalar son sürat devam etmekte. Cumhuriyet Parkı Düzenleme İşi çalışmalarının 20 Temmuz 2018 tarihinde bitirilmesi bekleniliyor.

Vatandaşlar, ‘’En kısa sürede bu çalışmalar sona erer diye umuyoruz’’

Konu hakkında açıklama yapan vatandaşlar, ‘’Uzun süredir bu uygulamanın hayata geçirilmesini bekliyorduk. Çalışmalar neticesinde bu alanın daha da güzelleştirilmesi çalışmaları bizleri mutlu etti. En kısa sürede bu çalışmalar sona erer diye umuyoruz. Bu çalışmaların sonucunda bu alanın daha güzel daha modern hale geleceğini düşünüyoruz’’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.