DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

DİLOVASI İYİ PARTİ GÜMÜŞHANE’LİLERİN KONUĞU OLDU

DİLOVASI İYİ PARTİ GÜMÜŞHANE’LİLERİN KONUĞU OLDU

Dilovası İYİ parti çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bölge sivil toplum kuruluşlarını ziyaret kapsamında Dilovası Gümüşhane’liler derneğini ziyaret eden İYİ parti, burda sorun ve sıkıntıları dinledi.

Dilovası İYİ Parti önceki gün Dilovası Gümüşhaneliler deneğini ziyaret etti. Kocaeli İl Yönetim kurulu üyesi olan ve Gebze bölgesinin sevilen ismi Gültekin Şenel’de katıldı. Açılış konuşmasını yapan Dilovası Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Niyazi Coşar, Dilovası İYİ partiye hayırlı olsun dileklerinde bulunurken, yapmış oldukları ziyaretten ötürü de teşekkür etti. Daha sonra konuşan Dilovası İYİ parti Dilovası İlçe Başkanı Emin Yılmaz, kendisinindir Gümüşhaneli olmasından kendinin de ev sahibi olarak gördüğünü dile getirirken Dilovası İYİ parti olarak Sivil toplum kuruluşlarını ayırmaksızın herkesin yanında olacaklarını dile getirdi.

Türkiye ve Kocaeli İYİ olacak 

Daha sonra konuşan Kocaeli İYİ parti İl Yöneticilerinden olan Gültekin Şenel, İYİ partinin ayak seslerinin çok yüksek çıktığını ve buda kısa döngüde rantları İçin mücadele edenleri rahatsız ettiklerini dile getirdi. Eski Gebze kent konseyi başkanlarından olan Şenel, İYİ parti bitmiş Türkiye ekonomisini yeniden canlandırmaya geliyor. Bitmiş dış ilişklieri yeniden onarmaya geliyor. İnşallah Kocaeli ve Dilovası İYİ parti ye çok büyük destekle verecek buna inanıyorum diyerek sözlerini tamamladı. Daha sonra sohbet eşliğinde sorun ve sıkıntılar konuşuldu. Dilovası İYİ parti ilçe başkanı Emin Yılmaz 8 Nisan da ki Açılışa Gümüşhaneliler derneğini davet etti.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.