DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Foto Göksel bu 23 Nisan’da da çocukları unutmadı

Foto Göksel bu 23 Nisan’da da çocukları unutmadı

Foto Göksel bu 23 Nisan’da da çocukları unutmadı

20 yıldır Değirmendere’de hizmet veren Foto Göksel 23 Nisan’da çocukları yine unutmadı ve 10 senedir uyguladığı anaokulu ve ilkokulu öğrencilerine ücretsiz fotoğraf çekimini bu sene de uyguluyor.

Kampanya 23-24 Nisan’da geçerli

Anaokulu ve ilkokulu öğrencilerine 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 10 yıldır ücret fotoğraf çekimini gerçekleştiren Foto Göksel bu sene de çocukları unutmadı. 23- 24 Nisan’da geçerli olan kampanyaya müracaat eden ailelerin çocuklarının fotoğrafları Foto Göksel Stüdyolarında dekorlu bir ortamda çekilecek.

Şen, “Aileler çocuklarına güzel bir anı bırakmak istiyorlarsa Foto Göksel Stüdyolarına bekliyoruz”

10 yıldır gerçekleştirdikleri kampanya hakkında bilgi veren Foto Göksel Personeli Kaan Şen, “ Foto Göksel’in işletmecisi Cemil Özbaş 10 yıldır 23 Nisan’da öğrencilere böyle bir jest yaparak onlara güzel bir anı bırakıyor. Kampanyamız oldukça yoğun bir ilgi görüyor. Normalde kampanya sadece 23 Nisan günü geçerli olacaktı fakat yoğun ilgiden dolayı geçen sene 3 güne yayarak çekimleri gerçekleştirdik. Bu sene de 2 gün fotoğraf çekimini gerçekleştireceğiz. Aileler çocuklarına güzel bir anı bırakmak istiyorlarsa Foto Göksel Stüdyolarına bekliyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.