DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

GAZETEMİZE ZİYARET

GAZETEMİZE ZİYARET

Gölcük Trabzonlular Derneği Başkanı Çakıroğlu ve Kadın Kolları Yönetiminden

GAZETEMİZE ZİYARET

Gölcük Trabzonlular Derneği Başkanı Hüseyin Çakıroğlu ve Kadın Kolları Başkanı Selin Güzelcik ve yönetimi Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Nurettin Şenemre’yi ziyaret etti.

Yeni dönem başkanlık görevini devralan Gölcük Trabzonlular Derneği Başkanı Hüseyin Çakıroğlu ve Kadın Kolları Yönetimi Gazetemiz Sahibi Nurettin Şenemre’yi makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında Dernek Başkanı Hüseyin Çakıroğlu ve Kadın Kolları Başkanı Selin Güzelcik yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sonrasında Başkan Çakıroğlu şunları dile getirdi.

ÇAKIROĞLU “AMACIMIZ KARADENİZ KÜLTÜRÜNÜ GENÇ NESİLLERE DEVRETMEK”

Derneğimizin en önemli amaçlarından biri Karadeniz kültürünü genç nesillere öğretebilmek. İlçemizde de birçok Karadenizli vatandaşımız mevcut, geçen dönem İzmit’te gecemizi de yaptık, bundan sonra da aktif bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kadın Kolları Başkanımız ve yönetimimiz de işinin ehli, birlikten kuvvet doğar anlayışıyla genç arkadaşlarımız ile Karadeniz kültür ve geleneklerini vatandaşlarımızla paylaşmaya devam edeceğiz” dedi. Ziyaret sonrasında Gölcük Trabzonlular Derneği Başkanı Hüseyin Çakıroğlu İmtiyaz Sahibimiz Nurettin Şenemre’ye dernek atkısını hediye etti.

Hiç şüphesiz ki İlçemizin en aktif ve başarılı derneklerinden biri olan Gölcük Trabzonlular Derneği bu zamana kadar yapmış olduğu çalışmalarla ilçe halkının takdirini kazanmayı başardı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.