DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

GEMDER’den Tapu Müdürü İrfan Aydın’a ziyaret

GEMDER’den Tapu Müdürü İrfan Aydın’a ziyaret

Gölcük Emlakçılar Derneği (GEMDER) ve Kocaeli Emlakçılar Odası (KEO) üyeleri Gölcük Tapu Müdürü İrfan Aydın’a nezaket ziyaretinde bulundular.

Gölcük Tapu Müdürü İrfan Aydın’ı geçtiğimiz yıl Gölcüklü emlakçıları bir araya getirmek için kurulan GEMDER Başkanı Necmi Kocaman ve yönetim kurulu üyelerinden 2. Başkan Ahmet Yavuz, Muhasip İrfan Koçarlıoğlu ve Sezer Gemici ile KEO Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Kanpara nezaket ziyaretinde bulundu.

Aydın ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti

Gerçekleşen ziyarette ilk sözü alan GEMDER Başkanı Necmi Kandemir, “ Gölcük Emlakçılar Derneği olarak bizler için çok önemli olan sizleri ziyaret etmek ve yönetim olarak sizleri tanıtmak istedik. Ziyaret isteğimizi kabul ettiğiniz için teşekkür ederim. Bizler derneğimizi ilçemizde bulunan emlakçı kardeşlerimizin sorunlarını çözmek, kayıt altında olmayan emlakçılarla mücadele etmek, bu mesleğin seviyesini yukarılara çekmek için göreve talip olduk. Değerli üyelerimizde bizleri onurlandırarak, başkanlığa layık gördüler. Kendilerine teşekkür ediyor, değerli üyelerimizin beklentilerini boşa çıkartmamak için elimden gelenin fazlasını yapıyorum. Siz değerli Müdürümüzün görev ve sorumluluğunun ne kadar zor olduğunun farkındayım. Sizlere ve personelinize çalışmalarınızda başarılar ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

Aydın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi

Ziyaretlerinden memnuniyetini dile getiren Gölcük Tapu Müdürü İrfan Aydın da gerçekleştirdikleri ziyaretten ötürü Gölcük Emlakçılar Odası Başkanı Necmi Kandemir ve Yönetimine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret daha sonra sohbet halinde devam etti.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.