DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcük Anıtpark’ta Çocuklar Gönüllerince Eğlendi

Gölcük Anıtpark’ta Çocuklar Gönüllerince Eğlendi

Gölcük Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenlikleri Anıtpark’ da çoşkulu bir şekilde kutlandı.

Düzenlenen etkinlikte 10 adet şişme oyun alanları,jonglör, yüz boyama, sihirbaz, maskot, palyaçolar ve çocuklar için hazırlanmış etkinlikler yer aldı. Gün boyu patlamış mısır ve pamuk şekerin ücretsiz dağıtıldığı şenlikte çocuklar doyasıya eğlendi. Şenliğe katılan çocuklar ve aileleri böyle güzel bir şenlik düzenlediği için Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’ e teşekkür ettiler.

Ücretsiz Etkinliklerle Gölcük’de Renkli Bir Şölen Yaşandı

Çocuklar gün boyu şişme oyun alanlarında oynayarak eğlenceli saatler geçirdi. Palyaçolar çocuklara yüz boyamaları yaparak onları mutlu etti. Birçok yarışmanın yapıldığı şenlikte çocuklar doyasıya eğlendi. Ailelerinde katıldığı gösterilerde herkesin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Başkan Ellibeş “Her Şey Çocuklarımız İçin”

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş konuşmasında, “Gölcükte 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı çoşkusu devam ediyor. 23 Nisan Çocuk Bayramı münasebetiyle çocuklarımıza 2 gün sürecek bir Çocuk şenliği düzenledik. Gördüğünüz gibi hem tatil  hem güzel bir hava ve Anıtpark’da çeşitli etkinliklerle çocuklarımızı buluşturduk. Gölcük Belediyesi olarak çocuklarımızın mutluluğu, yüzlerindeki tebessüm bizide mutlu etmekte ben bu vesile ile çocuklarımızın Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramını gönülden kutluyorum. İnşallah sağlıklı bir şekilde geleceğe umutla bakarlar, sonuçta bu evlatlarımız ülkemizin umudu, yarını ve geleceği, her şey onlar için onları çok seviyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.