DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

“GÖLCÜK ESNAFINA SAHİP ÇIKILSIN”

“GÖLCÜK ESNAFINA SAHİP ÇIKILSIN”
10.04.2018
1.041
A+
A-

Anaç Elektrik’in işletmecisi Adnan Anaç,

“GÖLCÜK ESNAFINA SAHİP ÇIKILSIN”

İlçemizde 1974 yılından beri hizmet veren Anaç Elektrik’in işletmecisi Adnan Anaç Gölcük piyasası ve Gölcük esnafının beklentileri konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Anaç, “ Gölcük halkından alışverişlerini Gölcük’ten yapmalarını bekliyoruz” dedi.

Dolar’ın yükselmesi esnafı tedirgin etti

Anaç Elektrik olarak ilçemizde 42 yıldır başarılı bir şekilde hizmet veren Anaç Elektrik’in işletmecisi Adnan Anaç Gölcük piyasası hakkında önemli açıklamalarda bulundu.  Merkez Mahallesi 19 Mayıs Caddesi No:21 adresinde  hizmet veren Anaç Elektrik’in işletmecisi Adnan Anaç, “ Gölcük’te şu anda Dolar’ın yükselmesinden dolayı piyasa belirsiz durumda. Fiyatlar belirsiz olduğu için piyasada bir dengesizlik var. Esnaflar Dolar’ın aşırı yükselmesinden dolayı mal almaktan çekiniyorlar. Bunu nedeni de Dolar’ın yükselmesi ile toptancılar fiyatlarını yükseltti. Esnaf bu konuda tedirgin ve bir süre Dolar’ın düşmesini bekliyor. Dolar’ın 4 lira’nın üstüne çıkması Gölcük esnafını oldukça etkiledi” dedi.

Gölcük halkının kendi esnafından alışveriş yapmasını bekliyoruz

Anaç Elektrik’in işletmecisi Adnan Anaç, Gölcük halkının Gölcük esnafı yerine diğer ilçelerden alışveriş yapmayı tercih etmeleri konusunda düşüncelerini dile getirdi. Anaç, “ Gölcük halkı İzmit esnafının daha uygun olduğunu zannediyor ama durum hiçte öyle değil. Önce fiyatları yükseltip sonra kampanya adı altında insanları oraya çekmeye çalışıyorlar. Bakıldığı zaman Gölcük İzmit’ten veya diğer ilçelerden daha uygun. Gölcük halkı hep otopark sıkıntısını öne sürüyorlardı fakat bunun için de çok güzel bir çalışma yapıldı. Donanma Caddesi üzerine yapılan ücretsiz otopark Gölcük trafiğini büyük ölçüde rahatlattı. Bu nedenle Gölcük halkının kendi esnafından alışveriş yapmasını ve  desteklemesini bekliyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.