DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük İznik ve Batum Havalisi Kültür ve Dayanışma Derneği büyük Kurultaya hazırlanıyor

Gölcük İznik ve Batum Havalisi Kültür ve Dayanışma Derneği büyük Kurultaya hazırlanıyor

Gölcük İznik ve Batum Havalisi Kültür ve Dayanışma Derneği büyük Kurultaya hazırlanıyor

Gölcük İznikliler Kültür ve Dayanışma Derneği 10 Mart’ta gerçekleştirdiği olağan üstü kongresinde aldığı karar doğrultusunda derneğin ismini Gölcük İznik ve Batum Havalisi Kültür ve Dayanışma Derneği olarak değiştirdi.  Kocaeli Artvin Batum Havalisi Dernekleri Federasyonu’na üye olan dernek 29 Nisan 2018’de 1. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirecek.

Federasyon 1. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirecek

Gölcük İznik ve Batum Havalisi Kültür ve Dayanışma Derneği, Kocaeli Artvin Batum Havalisi Dernekleri Federasyonu’na  üye oldu ve Dernek Başkanı Hasan Basri Başbay Federasyon’a Yönetim Kurulu üyesi olarak girmiş oldu. Kocaeli Artvin Batum Havalisi Dernekleri Federasyonu 29 Nisan 2018 tarihinde Atatürk Kapalı Spor Salonu’nun da gerçekleştirecekleri 1. Olağan Genel Kurulu’na hazırlanıyor.  Gölcük İznik ve Batum Havalisi Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanı Hasan Basri Başbay, Sofular Mahalle Başkanı Hüseyin Türkay ve İlçe Sağlık Araştırma Görevlisi ve Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi Osman Şirin 29 Nisan 2018 tarihinde gerçekleştirecekleri 1. Olağan Genel Kurulu davetiyesini İmtiyaz Sahibimiz Nurettin Şenemre’ye teslim etti.

Başbay, “Oldukça eğlenceli bir gün geçireceğiz ve tüm Gölcük halkını davet ediyoruz”

Gölcük İznik ve Batum Havalisi Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanı Hasan Basri Başbay , 29 Nisan 2018 tarihinde Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda 12:00 ile 17:00 saatleri arasında gerçekleştirecekleri 1. Olağan Genel Kurulu hakkında bilgi verdi. Başbay, “İznik ve Batum Havalisi Kültür ve Dayanışma Derneği olarak Kocaeli Artvin Batum Havalisi Dernekleri Federasyonu’nın 1. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştireceğiz. Birlik ve kardeşlik şöleni şeklinde gerçekleştireceğimiz genel kurulumuza tüm Gölcük halkını davet ediyoruz. Katılmak isteyen vatandaşlarımız için otobüsler Donanma Durağından kalkacak ve ring servis olarak sürekli katılımcıları genel kurulun gerçekleşeceği kapalı spor salonuna getirip götürecek. Genel kurulumuzda aynı zamanda yerel sanatçılarımız Vira Cemal, Filiz Yıldırım ve Zafer Tekgümüş sahne alacak. Genel kurulumuza eski Adalet Bakanı Faruk Çelik, Kocaeli Milletvekilleri ve İl protokolü katılacak.   Ayrıca Başbakan Yardımcısı Sayın Fikri Işık o tarihte Artvin’de bulunacağı için canlı yayın ile bağlanacak. Oldukça eğlenceli bir gün geçireceğiz ve tüm Gölcük halkını davet ediyoruz” dedi.

Hasan Basri Başbay irtibat numarası ;

0532 569 51 08

0549 735 26 92

SONY DSC

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.