DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

GÖLCÜK PARTİMİZLE HAYAT BULACAK

GÖLCÜK PARTİMİZLE HAYAT BULACAK
08.04.2018
1.167
A+
A-

CHP’li Gençler haftalık toplantılarında önemli konulara değindi

GÖLCÜK PARTİMİZLE HAYAT BULACAK

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Gençlik Kolları yönetimi, haftalık toplantısını parti binasında gerçekleştirdi.

Adalet ve Demokrasi konulu sempozyum 15 Nisan’da

Toplantıya CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Güney Yılmaz ve yönetimi katılım gösterdi. Başkan Yılmaz, yerel ve genel gündemi değerlendirerek şunları söyledi:  “Bizim CHP Gençlik Kolları olarak bir hedefimiz var. Adalet ve demokrasi konularında bir sempozyum gerçekleştirilecek. Burada önemli bilgiler aktarılacak. Bu sempozyuma, programında herhangi bir değişiklik olmazsa parti Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu da katılacak. Sempozyuma katılması kesinleşen konuklar arasında Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Ergün Kaya, kanun hükmünde kararnameler ile açığa alınan akademisyenlerden biri olan Prof. Dr. İbrahim Kaboğlu ve Erdem Gül bulunuyor. Bu sempozyum, Gebze’de Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde yapılacak” dedi.

19 Mayıs Programımıza 5 bin kişinin katılımını sağlayacağız

Çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Yılmaz, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Değirmendere ve Gölcük’te etkinlikler yapacağız. Anıtpark’ta 23 Nisan ile ilgili olarak o gün içerisinde şenlik yapılacak. Bizler, gençler olarak 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı çok önemsiyoruz. Bu yıl bir program gerçekleştireceğiz. Yapacağımız programda bir bando takımı da yer alabilir. Programa diğer ilçelerden de katılım bekliyoruz. Bu yılki hedefimiz, 19 Mayıs programına 5 bin kişinin katılımını gerçekleştirmektir” dedi.

“Umarım Kentsel Dönüşüm biz yaparız”

Yılmaz, Gölcük hakkında da düşüncelerini ifade ederek, şunları belirtti: “Gölcük’ün artık beğenilmeyen bir ilçe konumunda olduğunu görüyoruz. Birçok kişi, Gölcük’ün çok sorununun olduğunu söyleyerek şikayetlerde bulunuyor. Gençlere yönelik bir sosyal alan yok. Bunu sürekli dile getiriyoruz. Misafirlerimizi Gölcük’te ağırlayacak alanlara sahip değiliz. Yani sosyal belediyeciliğin iyi olmadığını görüyoruz. Onlar bu işi yapamadı. AKP teşkilatları, CHP’ye muhalefet yapıyor. Halbuki biz iktidarda değiliz. Bizler kentsel dönüşümü destekliyoruz. Ama bu proje 2019’a ertelenirse biz iktidara gelip Gölcük’teki dönüşümü yaparız. Bu projenin altından CHP kalkabilir. Bağımlılık yaratan maddelerin kullanım oranı artmış durumda ve bu sorun ne yazık ki ortaokul seviyesine kadar inmiş. Bunu bitirmek gerektiğini biliyoruz. AKP, Gölcük’teki devrini tamamladı. Bunu da 2014 yılındaki yerel seçimlerde gördük. Halkımızdan ricamız, tercihlerini bizden yana kullanmalarıdır. Hayal ettikleri projeleri göreceklerini söylüyoruz ki bu konuda Eskişehir’i inceleyebilirler” dedi.

 “Ülkemizde vatandaşların durumu ortada”

Sözlerine son veren Başkan Yılmaz, “Ülke genelinde çiftçilerimiz sıkıntı yaşıyor. Çiftçiler, ağır vergiler ve yapılan yanlış uygulamalar yüzünden çöktüğünü görmekteyiz. Şeker fabrikaları özelleştirilerek ülkemizin dışa bağımlılığı arttırılıyor. Ülkenin öz fabrikalarını özelleştirenler milli, biz gayri milli miyiz? Artık gerçekler görülmeli. Asgari ücretlilerin durumları da ortada. Allah onların yardımcıları olsun. Bugün dolar 4 liraya, euro 5 liraya, benzin 6 liraya yaklaştı. Ülkemizin geldiği nokta ortada” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.