DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük Protokolü Tayini çıkan Savcı Cengiz Öz’e  veda gecesi düzenledi

Gölcük Protokolü Tayini çıkan Savcı Cengiz Öz’e  veda gecesi düzenledi
09.04.2018
2.899
A+
A-

Gölcük Protokolü Tayini çıkan Savcı Cengiz Öz’e  veda gecesi düzenledi

Gölcük’te 4 yıldır başarıyla Gölcük Savcısı olarak görev yapan ve görev yaptığı süre oldukça sevilen ve takdir edilen Cengiz Öz, HSK tarafından tayini, Yargıtay Tetkik Hakimliğine çıkması üzerine, mesai arkadaşları, kendisi onuruna, Yazlık Ilıca Restaurant’ta bir veda yemeği düzenledi. Savcı Öz için düzenlenen veda yemeğine, İlçe Protokolü de katılım sağladı.

İlçe protokolü tam kadro katılım sağladı

İlçemizde 4 yıldır Gölcük Savcısı olarak görev yapan Cengiz Öz, HSK tarafından tayini, Yargıtay Tetkik Hakimliğine çıkması üzerine, mesai arkadaşları, kendisi onuruna, Yazlık Ilıca Restaurant’ta bir veda yemeği düzenledi. Savcı Öz için düzenlenen veda yemeğine, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Abdulhamit Durgut, İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Burçak Kırca, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yılmaz ile Gölcük Adalet Sarayı’nda görev yapan hakim ve savcılar ile savcılık personeli katıldı.

Yargıtay Tetkik Hakimliğine atandı

Yargıtay Tetkik Hakimliğine atanan Savcı Öz için düzenlenen veda yemeğinin ardından, ilçe protokolü ve yargı üyeleri, Savcı Öz’e çeşitli hediyeler takdim ederek, yeni görevinde başarılar dilediler.

YORUMLAR

  1. Kemal Güngör dedi ki:

    Sayın Cumhuriyet savcımız cengiz öz e hayırlı olsun başarılarının devamını dilerim kendisi için çok mutlu oldum görevinde başarılar dilerim