DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcükspor Turgutlu maçından eli boş döndü 1-0

Gölcükspor Turgutlu maçından eli boş döndü 1-0

Gölcükspor Turgutlu maçından eli boş döndü 1-0

TFF 3. Lig 2. Grup temsilcimiz Gölcükspor, bugün Manisa deplasmanında karşılaştığı Turgutluspor’a 1-0 yenilerek, hem kalbini Ege’de bıraktı, hem de koca bir sezonun emeklerini. Rakibi karşısında fazla bir direnç gösteremeyen Gölcükspor, 36. Dakikada Oğuz Yıldırım’ın golüyle mağlup olarak, evine eli boş döndü.

İlk yarı 1-0 tamamlandı

Gölcükspor bugün Manisa Turgutlu 7 Eylül Stadı’nda, Turgutluspor oynadığı maçın ilk yarısını 1-0 yenik kapadı. Oldukça güzel hava ve güzel bir zeminde oynanan maçı, Başkan Ahmet Şahin ile yöneticilerden Temel Erten, Hasan Uzuner, Murat Ağacan ile eski yöneticilerden Hüseyin Çardak, Turgay Kocaman, Caner Uzuner, Kulüp Müdürü İshak Tarcan ve Gölcüklü işadamlarından Serkan Torun, Hakan Helvacıoğlu ve Gökhan Torun birlikte izlediler. Gölcükspor maça oldukça arzulu ve istekli başlamasına rağmen, gol yollarında etkisiz kaldı. Maçın 36 dakikasında, evsahibi ekipten Oğuz Yıldırım, önüne gelen topla, bütün defansı çalımlayarak, vurduğu düzgün bir vuruşla kaleci İlyas Türengül’ü avladı ve takımını 1-0 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra başka gol olmayınca, ilk yarı Turgutluspor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Ev sahibi takım maçı rölantiye aldı

Maçın ikinci yarısına ilk yarıda ki tertibiyle başlayan Gölcükspor, kanat akınları ile Turgutluspor kalesini abluka altına almaya çalışsa da, forveti yeterince besleyince, istediği gol ve golleri bulamadı. Teknik heyet 58. Dakikada oyuna Ahmet Kutluer’in yerine genç oyuncu Ferhat Aras, 66. Dakikada Oktay Balcı’nın yerine Emre Kart ve 73. Dakikada Furkan Özyapı’nın terine Ahmet Özer’i alarak yaptığı hamlelerde, son dakikalara kadar beraberlik golünü getirmedi. Son dakikalarda, Ev sahibi Turgutluspor skor üstünlüğünü korumak amacıyla oyunu rölantiye aldı ve bu ağır oyun son dakikalara kadar devam edince, maçta ilk yarıda atılan tek golle 1-0 Turgutluspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

TURGUTLUSPOR: 1 – GÖLCÜKSPOR:  0

STAT: Turgutlu 7 Eylül Stadı

HAKEMLER: Erhan Kutlu **, Eren Özçelik **, Mustafa Tosun **

GÖLCÜKSPOR:  İlyas Türengül **, Furkan Sakı **, İbrahim Demirer **, Onur Özcan **, Selim Dedekoç **, Ömer Faruk Boz **, Furkan Özyapı ** (Dk. 73 Ahmet Özer *), Sedat Cengiz **, Ahmet Kutluer ** (Dk. 58 Ferhat Aras *), Cenk Cengiz ** Oktay Balcı ** (Dk. 66. Emre Kart *)

TURGUTLUSPOR: Ö. Faruk Kahraman **, Mustafa Özgen **, Kadir Torbacı **, Berkay Velivar **, Ferdi Başoda **, Fatih Çakır **, Emin Altunay **, Muhammed Can **, Emre Avcı **, Ozan Şamiloğlu ** (Dk. 46 Fatih Somuncu **), Oğuz Yıldırım **.

GOL: Oğuz Yıldırım (Dk. 36)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.