DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Halil Mutlu, 23 Nisan çocukları ile buluştu

Halil Mutlu, 23 Nisan çocukları ile buluştu

Naim Süleymanoğlu’nun da anıldığı 23 Nisan Çocuk Festivali’nde olimpiyat şampiyonu Halil Mutlu çocuklarla buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 23 Nisan Çocuk Festivali’nde Türk spor tarihinin efsane isimlerinden, halter sporunun dünyadaki en büyük ismi, ‘Cep Herkülü’ lakaplı merhum Naim Süleymanoğlu anıldı. Anma programına Naim Süleymanoğlu’nun ailesiyle, aynı dönemde Türk halterini başarıdan başarıya sürükleyen, dünya ve olimpiyat şampiyonu Halil Mutlu da katıldı. Mutlu, Naim Süleymanoğlu baskılı tişörtleri ziyaretçiler için imzaladı.

SEVENLERİ İLE BULUŞTU
Halter Federasyonu tarafından açılan stantta merhum Süleymanoğlu’nun eşyalarından oluşan bir sergileme alanı açıldı. Alanı ziyaret etmeye gelen çocuklar için temsili bir halter düzeneği ve pist kuruldu. Standı ziyarete gelen Halil Mutlu, Naim Süleymanoğlu baskılı tişörtleri ziyaretçiler için imzaladı. Etkinliğe katılanlar Halil Mutlu ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.