DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

İyi Parti Değirmendere Temsilciliğinden Afşin Şenemre’ye

HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Gazetemiz Genel Yayın Müdürlüğüne getirilen Afşin Şenemre’ye hayırlı olsun ziyareti devam ediyor.

Geçtiğimiz gün gazetemiz Genel Yayın Yönetmenliğine getirilen Afşin Şenemre’ye hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Dün İyi Parti Değirmendere Temsilciliği Başkanı Meryem Sevinç ve yönetimi hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret İyi Parti Değirmendere Temsilciliği Başkanı Meryem Sevinç, Yalı Mahallesi Temsilcisi Ayten Çınar, Atatürk Mahallesi Temsilcisi ve aynı zamanda Basından Sosyal Medya Sorumlusu Özlem Göktaş, Esnaf Sorumlusu Nilgün Cansever Olgun, Cumhuriyet Mahallesi Sorumlusu Sinan Ergün ve Nadir Meteden Genel Yayın Yönetmenimiz Afşin Şenemre’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. İyi Parti Değirmendere Temsilcisi Meryem Sevinç ziyaret esnasında şunları dile getirdi.

SEVİNÇ “YENİ GÖREVİNİZİ LAYIKIYLA YAPACAĞIMIZDAN ŞUPHEMİZ YOK”

Yıllardan beri gazetecilik mesleğinde Gölcük’te, Kocaeli de ve ülke genelinde başarısını ispat etmiş duayen olan Nurettin Şenemre’nin yanında bu mesleği öğrenmeniz en büyük şansınız, sizde bu zamana kadar yapmış olduğunuz haberlerle Gölcük’te gündemi belirleyen bir gazetecisiniz, yeni görevinizi de en iyi şekilde ekip arkadaşlarınız ile birlikte yapacağınızdan şüphemiz yok. Çıkmış olduğunuz bu yolda ekibinize ve sizlere başarılar diliyoruz” dedi. Sevinç ayrıca 1 Nisan da yapılan genel kurul sonrasında görüşlerini şu şekilde dile getirdi. “Ankarada coşkuyu gördüm, insanların umudunu gördüm. Türkiye Meral hanıma güvenmiş, bizde yaptığımız kongre sonrasında buna bir kez daha şahit olduk. Bu oluşan tabloyu görmek bizlere güç verdi, cesaretimizi ve şevkimizi arttırdı, çalışmalarımıza kaldığımız yerden aralıksız olarak devam edeceğiz, bu konu da kimsenin şüphesi olmasın. İnanıyoruz ki 2019 Genel Seçimlerinde Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı Adayımız Meral Akşener Cumhurbaşkanı olacak. İyi bir Türkiye için yola çıkıyoruz. İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanımız Sn. Büşra Karademir’in bizleri İYİ Parti Değirmendere Temsilciliği’ne atandıktan sonra bizlerde inançla bu yola çıkmış bulunmaktayız. Tüm teşkilatımız, yönetimimiz ve üyelerimizle aynı hedefe tek vücut olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz.”

TÜRK MİLLETİNE VE DEĞİRMENDERE HALKINA GÜVENİYORUZ

Sevinç, sözlerinin devamında, “Türk milletine ve Değirmendere halkına güveniyoruz. İyi insanlarla iyi bir Türkiye olmak için bir araya geliyor ve de kendimize anlatıyoruz. Sonunda Türkiye’m iyi olacak buna inanıyoruz. Kurmak istediğimiz İyi Türkiye’mizde; Gençlerimize iş, Kadınlarımıza yaşam hakkı ve eşitlik, Yaşlılarımıza huzur ve güven, Çocuklarımıza neşe, mutluluk ve sağlık,Milletimize birlik ve beraberlik getirmek için çalışıyoruz.Zor dönemde ve zor şartlarda yola çıktığımızın farkındayız.Halkımıza güveniyor ve inanıyoruz.Büyük bir milletiz, büyük bir gücüz, Çalışıyor ve üretiyoruz ama Hakça paylaşamıyoruz.

“Size söz birlikte paylaşacağız, adil olacağız ve adaleti sağlayacağız. Mazlumun ve haklının yanında olup, zalimin karşısında olacağız. Farklılıklarımızı değil ortak yanlarımızı öne çıkaracağız. Bize güvenin çünkü bizler Türk halkına güveniyoruz. İyi bir Türkiye için varız, İyi bir Türkiye için buradayız ve de çalışıyoruz. İyi bir Türkiye için yola çıkıyoruz. Bizler sahalardayız, çalışıyoruz. Siyasi görüşü ne olursa olsun herkesi bağrımıza basıyor ve yanımızda görmek istiyoruz. Siyasi gömleğini çıkarmadan ‘’Vatan gömleğini’’ giymeye hazır insanlara kapımız ardına kadar açıktır. Bu vesileyle tüm halkımızın oylarına ve dualarına talibiz. Tüm teşkilatlarımızda çaylarımız hazır çay içmeye, tanışmaya çağırıyoruz. Ayrıca bize, çalışmalarımıza ve organizasyonlarımıza ulaşmak adına bizlerle iletişime geçebilirsiniz” dedi. Ardından Genel Yayın Yönetmenimiz Afşin Şenemre İyi Parti Değirmendere Temsilciği yöneticilerine gazetenin nasıl yapıldığını ve geçtiği süreçleri anlatmasından sonra ziyaret sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.