DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Hürriyet’ten Down Kafe’ye birinci yıl pastası

Hürriyet’ten Down Kafe’ye birinci yıl pastası

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet önceki gün Gölcük Down Kafe’yi ziyaret ederek, +1 Fark le Gölcük Down Sendromlular Derneği’nin birinci yaş günü pastasını Down sendromlu çocuklarla beraber kesti.

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, önceki gün Gölcük’te Down Kafe’yi ziyaret etti, +1 Fark le Gölcük Down Sendromlular Derneği’nin birinci yaş günü pastasını kesti. Ziyarette Milletvekili Hürriyet’e, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, +1 Fark le Gölcük Down Sendromlular Derneği Başkanı Belgin Abanoz, partililer ve dernek yöneticileri eşlik etti.

SİZLERİ ANKARA’DA AĞIRLAYACAĞIZ

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, “Meclis’te dört partinin de uzlaşısı ile Down sendromlular komisyonu kuruldu. Meclisteki konuşmalarımızda bu komisyonu başlattık. Hem uzlaşı kültürü adına hem de hep birlikte halkın gerçek sorunlarını çözebilmek adına bu çalışmayı yapmak istedik. Komisyon, çalışmalarına yakında başlayacak. Kent adına da önemli bir adım olacak. Sizler önümüzdeki günlerde Ankara’da ağırlayacağız ve komisyon üyeleriyle tanıştıracağız. Sizlerin öneri ve görüşleri, bizleri yönlendirmek adına çok önemli” dedi.

YASA TEKLİFLERİ ÇIKSIN İSTİYORUZ

Sözlerine devam eden milletvekili Hürriyet, “Çalışmalarımızdan sizi haberdar edeceğiz. Çocuklarımızı bu komisyon çalışmalarına da katabiliriz. Yasa teklifi de çıksın istiyoruz.  Farkındalık adına da oldukça kıymetli olacak” dedi. Konuşmanın ardından bir veli, yaşadıklarını anlatan mektubu CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet’e teslim etti. Sonrasında se +1 Fark le Gölcük Down Sendromlular Derneği’nin birinci yaş günü olmasından dolayı bir kutlama pastası kesildi. Dernek üyeleriyle uzun süre sohbet eden Hürriyeti ziyaretin sonunda down sendromlu çocuklar, aileleri ve dernek yöneticileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.