DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

HUZURUN TEMİNATI

HUZURUN TEMİNATI

Polis Teşkilatı’nın Kuruluşunun 173. Yılı

HUZURUN TEMİNATI

Bugün 10 Nisan Polis Teşkilatının kuruluşunun 173. Yıldönümü. Gece gündüz demeden vatandaşların can güvenliğini sağlayan Polis Teşkilatı’nın 173. Yıldönümü kutlu olsun. Türk Milleti kahraman evlatlarını her zaman olduğu gibi sahiplenmeye ve sevmeye devam edecek. Emniyet Teşkilatının bu anlamlı günü münasebetiyle Kaymakam Mustafa Altıntaş ve Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, anlamlı mesajlarını yayınladı.

Altıntaş, ‘Polisimize sağlık, mutluluk ve başarı dolu yıllar temenni ediyorum’

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, 10 Nisan Polis Teşkilatının Kuruluşunun 173. Yıldönümü münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.Kaymakam Altıntaş yayınladığı mesajında şunları söyledi: “Polis; Vatandaşların can ve mal güvenliğini, kanun ve nizam hakimiyetini ve kamu düzeninin korunmasını sağlayan kolluk birimidir.  Hukukun üstünlüğü, insan haklarına saygı ve demokratik toplum ilkelerinden ödün vermeden, Anayasa ve yasalara sadakatle görev yapan Polis Teşkilatımız, 173 yıllık bilgi ve deneyimiyle üstlendiği görevlerde büyük başarılara imza atmıştır. Görevlerini yerine getirirken daima güleryüzlü, ağırbaşlı, hoşgörülü ve sabırlı olmayı kendine ilke edinen Polis Teşkilatının 173.yıldönümünü   kutluyor, başta şehit polislerimiz ve ebediyete intikal eden arkadaşlarımıza  Allah’tan rahmet diliyor, görevi başında  olan tüm Polisimize  sağlık, mutluluk, ve başarı dolu yıllar temenni ediyorum” dedi.

Ellibeş, “Gölcük Emniyet Müdürlüğü halkın gönlünde yer etmiş ve takdirini kazanmıştır”

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’te Polis Teşkilatı Kuruluşu’nun 173. Yıldönümü münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı. Başkan Ellibeş, mesajında şunları belirtti: ‘”Toplum huzuru ve güvenliği için büyük bir özveri ile çalışan ve bu konuda önemli başarılara imza atan Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 173. üncü yıldönümü kutlar bu haklı gururu Gölcük Emniyet Müdürlüğü ile paylaşmanın mutluluğunu duyuyorum. Hepimiz biliyoruz ki, Türk Emniyet Teşkilatı ve Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü günün 24 saatinde cesurca, kararlı ve etkin bir şekilde halkın güvenliğini ve huzurunu temin etmektedir.Her kademesi ile özverili çalışan Gölcük Emniyet Müdürlüğü halkın da gönlünde yer etmiş ve takdirini kazanmıştır. Emniyet Teşkilatımız, bundan sonra da şerefli mazisinden ve milletinden aldığı güçle kendisine tevdi edilen görev ve sorumlulukları en iyi şekilde yerine getirmeye devam edecektir.

Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz

Bu uğurda canını yitiren şehitlerimizi de rahmetle anıyor, yakınlarının acılarını paylaşıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, bir kez daha tüm emniyet mensuplarının 173. üncü yıldönümünü kutluyor, ülkemizin ve İlçemizin her köşesinde görevi başında bulunan, teşkilatımızın her kademesinde ki fedakâr ve cefakâr mensuplarımızı takdirle selamlıyor, aile fertleri ile birlikte sağlıklar, mutluluklar ve başarılar diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.