DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

İLAN REKLAM VERGİSİNDE SON TARİHİ 30 NİSAN

İLAN REKLAM VERGİSİNDE SON TARİHİ 30 NİSAN
 2018 yılına ait ilan ve reklam vergisinin 1.taksiti 30 Nisan 2018 Pazartesi günü sona ereceği açıklandı.

İzmit Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Birimi’nden yapılan açıklamada, mükelleflerin yoğunluk yaşanmaması için vergilerini ödemek için son günü beklememelerini istediler.

Vatandaşların ilan ve reklam vergisi 1.taksit ödemelerini İzmit Belediyesi Belsa 3. kattaki Gelir Birimi’ne Kaymakamlıktaki Alikahya, Kuruçeşme, Akmeşe ve Mevlana Kültür Merkezi’ndeki veznelere yapabileceklerini söyleyen yetkililer “ödemeler konusunda alternatif seçeneklerimiz bulunmaktadır. Banka ve PTT kanalıyla tahsilat yapılmakta olup vergi ödemeleri Ziraat Bankası Kocaeli Merkez Şubesi TR89 0001 0001 6336 6765 165 001 IBAN nolu hesaba ya da 111297 nolu posta çeki hesabına EFT veya havale yolu ile yapılabilir. Ayrıca kredi kartı ve internet aracılığı ile tahsilat yapılmaktadır. İnternet ortamında www.izmit.bel.tr adresine girerek borç sorgulama ve tahsilat işlemlerinden ödemeler de yapılıyor. Tüm Halkbank, Denizbank ve PTT Şubelerinden de mükellefler vergi ödemelerini gerçekleştirebilirler” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.