DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

İşeri, “16 Nisan’da bizde Anıtpark’ta eylem yapacağız”

İşeri, “16 Nisan’da bizde Anıtpark’ta eylem yapacağız”
12.04.2018
864
A+
A-

İşeri, “16 Nisan’da bizde Anıtpark’ta eylem yapacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, haftalık toplantısında ülke gündemi ve çalışmaları hakkına önemli açıklamalarda bulundu. Başkan İşeri, 16 Nisan’da 81 ilde eş zamanlı eylem başlatarak, referandum tepkilerini dile getireceklerini belirtti.

İşeri, “Pazartesi Anıtpark’ta olacağız”

CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, toplantıda yaptığı açıklamada şunları söyledi: “16 Nisan’da partimizin genel merkezi tarafından alınan karar neticesinde 16 Nisan Pazartesi günü, 1 sene önce gerçekleştirilen Referandumda, seçim sandıklarının gasp edilmesini protesto etmek amacıyla, Genel Merkezin düzenlediği ve 81 ilde aynı anda başlayacak bir eylem yaparak, farkındalık yaratacağız. Genel Merkezimizin talimatıyla, 16 Nisan Pazartesi günü, saat 12.00 ila 13.00 arasında, tüm Türkiye’de eşzamanlı bir protesto yapılacak. Bu ülke 16 Nisan’da seçim sandıklarının nasıl gasp edildiğini unutmadı. Bu yüzden bizde ilçe örgütü olarak, Pazartesi günü farkındalık yaratmak ve OHAL’in kaldırılması ve uzatılmamasını talep ederek, Anıtpark Meydanı’nda bir eylem yapacağız” dedi.

Ekonomi iyiyse, vatandaşın ekonomisi neden kötü?

Ülkemizde ekonominin her geçen gün daha da bozulduğunu söyleyen Başkan İşeri,: “Gerçekten ekonomimiz hiç iyiye gitmiyor. Cumhurbaşkanı her ne kadar ekonomimiz iyi yolda, bir sorun yok dese de ekonomimizin geldiği nokta ortada. Dolar 4 lirayı geçti, Euro 5.5 liraya doğru gidiyor. Benzin 6 liraya, Mazot 5 liraya kadar yükseldi. Ülkemizde vatandaşların ekonomik durumları çok kötü durumda. Vatandaşın cebinde ekmek alacak parası yok. Et fiyatları aldı başını gidiyor. Milletin evine artık et girmiyor. Esnafın gelirleri yarı yarıya düştü. Çekini, senedini vergisini, sigortasını ödeyemez hale geldi. Ayrıca, artık yabancı yatırımcı Türkiye’ye yatırım yapmıyor ve gelmiyor. Türkiye’de ekonomi çok iyi diyorlar, kendileri buna inanıyor mu? Gerçekler ortada” diyerek konuşmasını bitirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.