DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

’Karamürsel için çok çalıştık ve başardık’’

’Karamürsel için çok çalıştık ve başardık’’

Başkan Karaosmanoğlu, Karamürsel’de yapımı süren İmam Hatip Ortaokulu ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzunu yerinde inceledi.

Başkan Karaosmanoğlu,

Gençlere, kadınlara, yaşlılara ve engelli vatandaşlara yönelik hizmetlere her daim öncelik veren, Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kent genelinde spor merkezleri başta olmak üzere eğitim kurumlarına verdiği desteklerle de kentin her ilçesine hizmet götürmeyi sürdürüyor. Bu kapsamda Karamürsel’de yapımı süren İmam Hatip Ortaokulu ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzunu yerinde inceleyen Karaosmanoğlu, “Karamürsel, güzel ülkemizin ve Kocaeli’mizin en güzel ilçelerinden bir tanesidir. Belediye Başkanımız İsmail Yıldırım ile birlikte Karamürsel’i pırıl pırıl bir hale getirdik. Sahillerimizi düzenleyerek daha yaşanabilir ilçe olması için çok çalıştık ve bunu başardık” dedi.

“İYİ YETİŞEBİLMELERİ İÇİN YOĞUN BİR ÇABA İÇERİSİNDEYİZ”

Kocaeli’de eğitime verdiği destekle herkesin takdirini alan, gençlere yeni yaşam alanları oluşturarak geleceğe daha iyi hazırlanabilmeleri için her türlü imkânları hazır hale getirmek için yoğun biçimde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, son olarak Karamürsel’de yapımı devam eden yarı olimpik yüzme havuzunun inşaatını yerinde denetledi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay, AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel ve teknik personelin de hazır bulunduğu incelemelerde projenin geldiği son durum hakkında detaylı bilgi alan Karaosmanoğlu, denetleme sonrası yaptığı açıklamalarına şu şekilde devam etti: “Karamürsel yarı olimpik yüzme havuzumuzu da yaparak gençlerimizin önü açıyoruz. Gençlerimizi önemsediğimiz ve geleceğin sahipleri olduğu için onların iyi yetişebilmeleri noktasında yoğun bir çaba içerisindeyiz” şeklinde konuştu

“HALKIMIZIN MUTLULUĞUNA MUTLULUK KATACAĞIZ”

Alanı uygun okullara spor salonları yaptıklarını da belirten Karaosmanoğlu, “Vatanını ve bayrağını seven, idealist ve sağlıklı nesiller yetiştirebilirsek ülke olarak en büyük kazanımımız bu olacaktır. Bizim gayretimiz gençlerimizi geleceğe en güzel şekilde hazırlamaktır. Büyükşehir Belediyesi olarak üzerimize düşen görevleri yerine getiriyoruz. Bakınız bugün nüfus oranına en çok tesis yaptığımız ilçelerimizden bir tanesidir Karamürsel. İnşallah daha güzel projelerle halkımızın mutluluğuna mutluluk katacağız” diyerek açıklamalarını tamamladı.

“DEĞİŞİMİN BAŞLANGIÇ MEŞALESİNİ YAKAN KENT KOCAELİ’DİR”

18 bin metrekare arazi üzerinde inşa edilen yarı olimpik yüzme havuzu, toplam 5 bin 346 metrekare inşaat alanına sahip olmasıyla adeta bir sporcu fabrikası gibi çalışacak olmasıyla Karamürsel ilçesinin önemli ihtiyaçlarından bir tanesi daha giderilmiş olacak. Her türlü ihtiyacın düşünüldüğü yüzme havuzu inşaatında “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 2004 yılından itibaren Kocaeli geneline yaptığı hizmetlerle tüm Türkiye’ye örnek olmuştur” diyen Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, “Türkiye’de değişimin başlangıç meşalesini yakan kent Kocaeli’dir. O dönemden itibaren bize liderlik ve abilik yapan Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu ile beraber Karamürsel’e birçok hizmetin getirilmesinin mutluluğunu yaşıyoruz. Ancak yapacağımız işler var. İnşallah onları da yapacağız” açıklamasını yaptı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.