DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kavaklı Sahili’nde çalışmalar son hız devam ediyor

Kavaklı Sahili’nde çalışmalar son hız devam ediyor
09.04.2018
998
A+
A-

Kavaklı Sahili’nde çalışmalar son hız devam ediyor

İlçemizin denize açılan yüzü olan Kavaklı Sahili’nde çalışmalar son hızıyla devam ediyor. Büyük bir titizlik ile yürütülen çalışmalar kapsamında sahil boyunca yürüyüş yollarına beton atma işlemi sürüyor.

 Yaz aylarında göz kamaştıracak

İlçemizin özellikle yaz aylarında en çok tercih edilen mekânı olan Kavaklı Sahili’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Uzun zamandır vatandaşlar tarafından Kavaklı Sahili’ne bakım ve onarım yapılması bekleniyordu. 2.5 kilometre uzunluğu ile Kocaeli’de en uzun sahil şeritlerinden birine sahip olan Kavaklı Sahili’nde yaklaşık iki ay önce başlayan ve büyük bir titizlik ile sürdürülen çalışmalar sonrasında Kavaklı Sahili adeta göz kamaştıracak.

Vatandaşlar çalışmalardan memnun

Kavaklı sahilinde yapılan yenileme çalışmaları ile ilgili vatandaşlar, “ Kavaklı Sahili’ne uzun zamandır bakım yapılmadığı için çok kötü durumdaydı. Özellikle yaz aylarında Kavaklı Sahili en çok tercih ettiğimiz mekânların başında geliyor. Kavaklı Sahili’ne yapılan bu çalışmalar bizleri oldukça mutlu etti. Çalışmaların büyük bir titizlik ile yapıldığını görüyoruz. Yaz ayları gelmeden çalışmalar biterse çok mutlu oluruz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.