DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Kocaeli Artvin Batum Havalisi Federasyonu Kuruldu

Kocaeli Artvin Batum Havalisi Federasyonu Kuruldu

Kocaeli Artvin Batum Havalisi Federasyonu Başkanı Mikail Kalyoncu ve yeni Yönetimi Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e tanışma ziyaretinde bulundu.

Kocaeli Artvin Batum Havalisi Federasyonu’nun yeni oluşan Yönetim Kurulu’nu tebrik eden Başkan Ellibeş yeni seçilen federasyon yöneticilerini tebrik ederek hayırlı ve uğurlu olsun temennisinde bulundu.

“Farklı Kültürlerle Bir Mozaik Oluşturuyoruz “

Başkanı Ellibeş “Gölcük 81 vilayetimizden vatandaşımızın yaşadığı iyi bir Türkiye’nin özeti. Bu iyi bir kaynaşma, iyi bir kompozisyon. Bizler Gölcük Belediyesi olarak bölgemize faydalı olan tüm sivil toplum kuruluşlarını desteklemeye devam edeceğiz. Amaç, bölgemizin tanıtımı ve daha çok hizmet. Ben ziyaretlerinden dolayı Federasyon Başkanımıza ve yönetimine  tekrar  teşekkür ediyor yeni yönetim kuruluna ve üyelerine çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

“Amacımız Kültürümüzü Tanıtmak “

Kendilerini makamına ağırlamasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kalyoncu, Federasyon olarak kültürümüze katkı koymak ve farklı özelliklerini ortaya koymak için ellerinden gelen çalışmayı yapacaklarını dile getirdi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.