DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

KOCAELİ’NİN ACI GÜNÜ

KOCAELİ’NİN ACI GÜNÜ

Vali ve Kaymakam eşlerini taşıyan minibüs kaza yaptı

KOCAELİ’NİN ACI GÜNÜ

İçinde Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’ın eşi Funda Altıntaş’ında bulunduğu Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un eşi Hülya Aksoy, Vali Yardımcısı ve Kaymakam eşlerini taşıyan Kocaeli Büyükşehir Belediyesine Ait 34 LHM 59 plakalı minibüs Dilovası’nda 33 TN 872 plakalı tır ile kaza meydana geldi.  Kaza da 33 TN 872 plakalı Tır sürücüsü R.C. hayatını kaybederken 11 kişi yaralandı.

Minibüs Şoförü Mücahit Tunçbilek yoğun bakımda  

Kazada Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un eşi Hülya Aksoy ve Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’ın eşi Funda Altıntaş ve Kocaeli Kaymakam ve Vali Yardımcısı eşlerinin bulunduğu minibüsü kullanan, Gölcük’te geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen isim olan ve AK Parti Dumlupınar Mahalle Başkanı olarak görev yapan Vahit Tunçbilek’in oğlu Mücahit Tunçbilek (37)  ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı ve yoğun bakımda olduğu öğrenildi. Ayrıca Kaymakam Altıntaş’ın eşi Funda Altıntaş’ta hastanede yapılan tedavisinin ardından evine taburcu edildi.

Valilik basın açıklaması yaptı

Kaza ile ilgili Kocaeli Valiliği’nden yapılan basın açıklamasında , “Kocaeli Valisi Sayın Hüseyin Aksoy’un eşi Hülya Aksoy ve Mülki İdare Amirlerinin eşleri bir program katılmak üzere, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından tahsis edilen 34 LHM 59 plakalı araç ile TEM otoyolunda seyir halindeyken Dilovası mevkiinde trafik kazası meydana gelmiştir.

Kazaya karışan Minibüs şoförünün durumu ağır olup tedavisi devam etmektedir. Kocaeli Valisi Sayın Hüseyin Aksoy’un eşi Hülya Aksoy, Vali Yardımcısı ve Kaymakam eşleri ve Koruma Memuru olmak üzere11 kişi yaralanmış ve hayati tehlikeleri bulunmamaktadır.

Ayrıca, kazaya karışan TIR sürücüsü hayatını kaybetmiş olup, kazaya sebebiyet verdiği değerlendirilen araç sürücüsü ( 1 kişi ) gözaltına alınmış ve kaza ile ilgili soruşturma Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülmektedir” şeklinde bir basın açıklaması yapıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.