DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

KOİF’18’de KOTO’nun standına yoğun ilgi

KOİF’18’de KOTO’nun standına yoğun ilgi

Kocaeli Ticaret Odası’nın da destekleriyle açılan Kocaeli İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı ve Kariyer Günleri’nde (KOİF’18) KOTO’nun standına ilgi yoğun oldu

Kocaeli Valiliği koordinasyonluğunda, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Üniversitesi, Gebze Teknik Üniversitesi, İŞKUR, MEB, Kocaeli Ticaret Odası ve Kocaeli Sanayi Odası işbirliğiyle kentimize kazandırılan Kocaeli İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı ve Kariyer Günleri (KOİF’18) geçtiğimiz gün kapılarını açtı.

KATILIM YOĞUN OLDU

Açılış Törenine; Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün, Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik, İlçe Kaymakamları, İŞ-KUR Genel Müdür Yardımcısı Bekir Aktürk, İlçe Belediye Başkanları, Daire Müdürleri, İŞ-KUR İl Müdürü Ulvi Yılmaz, Kocaeli Ticaret Odası Meclis Başkanı Akın Doğan, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Başkan Yardımcısı Volkan Yılmaz, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Marka Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu, Oda ve Dernek Temsilcileri, STK Temsilcileri, Sanayici ve İş adamları, öğrenciler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

BAŞKAN BULUT KOTO STANDINDA AĞIRLADI

Açılışın ardından protokol üyeleri, 160’dan fazla kurumun katıldığı ve 195 standın yer aldığı “Kariyerine Yön Ver” sloganlı fuar alanını gezdi. Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy başta olmak üzere protokol üyelerini KOTO’nun standında ağırlayan KOTO Başkanı Necmi Bulut ve Başkan Yardımcısı Volkan Yılmaz, “İşveren ve iş arayanları buluşturmak için düzenlenen fuara her yıl Oda olarak üst katkı sunmak amacıyla yapılan hazırlıkları anlattı. KOTO standı sadece protokol üyelerinin değil, fuar ziyaretçilerinin de odağında yer aldı. Öğrenciler Özel KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi hakkında bilgi alırken, ziyaretçiler de Oda’nın ‘Turizm kenti Kocaeli’ odaklı çalışmalarını inceleme fırsatı buldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.