DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Köyler Arası Futbol Turnuvası Renkli Maçlara Sahne Oluyor

Köyler Arası Futbol Turnuvası Renkli Maçlara Sahne Oluyor

Köyler Arası Futbol Turnuvası Renkli Maçlara Sahne Oluyor

İlçemizde bulunan köyler arasında ki, dayanışma ve yardımlaşmayı pekiştirmek adına düzenlenen, “Gölcük Köyleri Arası 2. Futbol Turnuvası”,  Denizevler’de bulunan Metin Uzuner Spor Tesisleri’nde yapılan açılış töreni, şöhretler maçı ve ilk maçlar ile start aldı. Turnuva öncesi yapılan Şöhretler maçında, Muhtarlar ile Protokol arasında ki gösteri maçı oldukça renkli görüntülere sahne oldu.

Gölcük Belediye’sinin desteğiyle, Gölcük Köyleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen turnuvaya , Şevketiye, Hamidiye, Beylik, Mamuriye, Siretiye, Ümmiye, Hasaneyn, Nimetiye, Sarı Su (Hacı Osman), Nüshetiye, Lütfiye ve Selimiye köyleri katıldı.

GÖSTERİ MAÇI İZLEYENLERE KEYİF VERDİ

İlçemizdeki en prestijli spor organizasyonlarından birisi olan ve bu yıl 2’incisi düzenlenen Köyler arası Futbol Turnuvası, Metin Uzuner Stadı’nda düzenlenen açılış töreni ve protokolün yer aldığı gösteri maçı ile start aldı. Oldukça  renkli görüntülerin ortaya çıktığı turnuvanın açılışına, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Burçak Kırca, İlçe Gençlik Spor Müdürü Hasan Ceyhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Saadet Partisi İlçe Başkanı Yaşar Yıldız, Gölcükspor Kulüp Başkanı Ahmet Şahin, Gölcük Köyleri Derneği ve Tertip Komitesi Başkanı Ergun Uzuner, ile çok sayıda futbolsever ve davetli katıldı. Açılış maçından önce protokolün kendi arasında yaptığı gösteri maçı, izleyenlere büyük keyif verdi. Muhtarlar ile Protokolün oynadığı gösteri maçından sonra, Köyler Arası Geleneksel Futbol Turnuvası, Sarı Su ile Lütfiye arasında oynanan açılış maçıyla start aldı. Açılış maçının başlama vuruşunu, Kaymakam Altıntaş ve Başkan Ellibeş birlikte yaptı.  Metin Uzuner Stadı’nda oynanan maçını, Sarı Su önünde maçı 5-2 kazanan Lütfiye Turnuvaya galibiyetle paylaştı. Turnuvanın 2. Maçında ise Selimiye Köyü, Ümmiye Köyü’nü 2-0 yendi. Turnuva dün akşam oynanan maçlar sonuçları ise şöyle, Hamidiye Gençlikspor ile Hasaneyn 1-1 berabere kalırken, Siretiye Köyü, Nüshetiye Köyü’nü 4-2, Mahmuriye Köyü, Şevketiye Köyü‘nü 2-0 yenmeyi başardı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.