DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

LÖSEMİYİ YENEN MİNİKLER 23 NİSAN’DA ÇİFTE BAYRAM SEVİNCİ YAŞADILAR!

LÖSEMİYİ YENEN MİNİKLER 23 NİSAN’DA ÇİFTE BAYRAM SEVİNCİ YAŞADILAR!

MASKELERİNİ ATIP HAYATA YENİDEN MERHABA DEDİLER!

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) bünyesindeki lösemi ve kanser tedavisini tamamlamış çocuklarımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çifte mutluluk yaşadılar.. Uzun süredir arkadaşlarından, oyunlarından, sosyal yaşamdan uzak kalmalarına neden olan maskelerini çıkarıp, hayata ikinci kez merhaba dediler.

Lösemi ve kansere karşı kazandıkları zaferi şarkılar söyleyerek, dans ederek kutladılar. Sihirbaz ve animasyon gösterileriyle neşeli, bol kahkahalı bir gün geçirdiler. Partide lösemi ve kanser tedavisi görüp iyileşen çocuklarımızdan oluşan LÖSEV Çocuk Korosu sahne aldı, birbirinden güzel şarkılar söyledi.

CVK Park Bosphorus Otel’in ev sahipliğinde düzenlenen partiye ünlü müzik grubu Kolpa da katıldı. Şarkıları ile çocukları doyasıya eğlendiren Kolpa, tüm çocukların ve LÖSEV’li minik kahramanların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

LÖSEV Marmara Bölge Koordinatörü Zuhal ÖN yaptığı açıklamada, “Bugün burada lösemi ve kanser tedavisi tamamlanmış kahramanlarımız maskeleri atlattılar ve zorlu savaştan kahraman olarak çıktılar. Ayırca tedavisi devam eden çocuklarımız ile 23 Nisan’ı kutluyor ve bu anlamlı günde hep beraber olmanın heyacanını yaşıyoruz. İnanıyoruz ki tüm çocuklarımız en kısa zamanda sağlıklarını kavuşacaklar. Sizler de LÖSEV’e gönüllü olarak bizlere destek verebilirsiniz” şeklinde konuştu.

23 Nisan coşkusu İstanbul dışında LÖSEV’in Merkezi Ankara’da ve diğer ofislerde de çeşitli etkinlikler ile kutlandı.

Tedavisini tamamlayarak maske atan çocuklar ise duygularını şöyle dile getirdi:

Ezin Simay Y. (7 yaş): İyileştiğim için çok mutluyum, arkadaşlarımla artık parkta oynayabileceğim.

Kayra P. (9 yaş): Okuluma artık düzenli gideceğim için seviniyorum.

Nuri Can K. (11): Hastalığım nedeniyle okuluma düzenli gidememiştim, futbol oynayamamıştım. Şimdi bunları yapabileceğim.

Çocuklarımızın kansere karşı başarısını umut veren hikayeler olarak kamuoyu ile paylaşmanızı arzu ediyoruz. Desteğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.