DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

LÖSEV 20. YAŞINI TÜRKİYE İLE KUTLUYOR

LÖSEV 20. YAŞINI TÜRKİYE İLE KUTLUYOR

LÖSEV tüm Türkiye genelinde bir yandan onkoloji hastaları için hizmetlerini sürdürürken diğer yandan kalıcı çözümler yaratmaya devam ediyor. Bu gün ülke genelinde sayıları 30.000 e yaklaşan lösemili, kanserli çocuk ve ailesine yardımlar ileten LÖSEV, yetişkin kanser hastalarına da maddi ve sosyal destekler sunuyor.

Vakfın en büyük gücü olan ve her çalışmada yer alan gönüllüleri ve gönül dostları ile LÖSEV 20 yıl içinde çok önemli başarılara imza attı! Bu başarıların en önemlisi ise hayata bağlanan yüzlerce çocuk. Yola çıktığı 90’lı yıllarda lösemide tedavi başarı oranlarını %20 lerden bugün %92’lerin üzerine çıkardı.

LÖSEV, bugün bu başarının gerçek kahramanları savaşı kazanan lösemili çocuklar, aileleri ve daima yanlarında olan gönüllü ve bağışçıları ile 20. Yılını kutlamanın gururunu yaşıyor…

LÖSEV İLE GÖKLERDE UÇUYORUM BEN!

İnsanlar hayalleri sayesinde umutlarını hiç yitirmez. Gerçek Kahramanların da LÖSEV’den bir istekleri vardı; “göklerde uçmak!”. Kaan Air’ın destekleri ile hayalleri bugün gerçek oluyor.

  1. Yılında sağlığına kavuşan 20 çocuğunun çok özel hayallerini gerçeğe dönüştürecek olan LÖSEV yine umut saçıyor ve “Hayatımız Çocuklarımız” diyor.

Tarih: 02.05.2018 Çarşamba

Yer: Ayazağa Mah., 208.Sokak Yeni Ayazağa Mezarlık Yolu Sonu No:1, 34396 Ayazağa / Sarıyer/Sarıyer/İstanbul

Saat: 10:00 – 12:00

İletişim: İsmihan Karakaş

0505 456 97 78

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.