DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Minik 112’lerden Ergüney’e Ziyaret

Minik 112’lerden Ergüney’e Ziyaret

Geçtiğimiz hafta yayınlanan ve sosyal medyada büyük ilgi gören Minik 112 görevde filminin oyuncuları Ela Ensari, Cihan Eymen Bostanoğlu, İclal Sümer ve Berrak Turanlı, Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney’i makamında ziyaret ettiler.

Kocaeli 112 Acil çalışanları Emre Bostanoğlu, Kibar Sümer, Özlem Ensari ve Besim Şen’inde eşlik ettiği ziyarette konuşan Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney “Bakanlığımızın çocuklara Acil Sağlık Hizmetlerinin tanıtımını gerçekleştirmek için başlattığı Minik 112 projesi ile Kocaeli ilimizdeki birçok okul ve öğrenciye eğitimler verildi. Onlardan alınan enerjiler ile bu proje ortaya çıkmış oldu. Minik 112lerimiz çekmiş oldukları film ile vermek istediğimiz mesajı çok güzel bir şekilde halkımıza anlattılar. Seyrederken çok mutlu olduk ve duygulandık. Bu kısa film ile 112 acil sağlık hizmetlerimizde karşılaşılan gereksiz aramalar, trafikte ambulansa fermuar şeklinde yol vermenin önemi ve sağlık çalışanlarının özverili çalışmalarını halkımıza anlatmak istedik. Ülkemizde küçük çocuklarımızın bile bu konunun bilincine varmaları çok güzel. İnşallah büyüklerimiz de bunun bilincine varırlar. Bu projenin gerçekleşmesinde emeği geçen 112 ekibimize, acil sağlık hizmetleri başkanlığına ve basın iletişim birimine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğünün geçtiğimiz hafta yayınladığı ve sosyal medyada kısa sürede paylaşım rekoru kıran Minik 112 görevde filmi, miniklerin başarılı oyunculuğu ve konusu bakımından takdir topluyor.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.