DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

NÜZHETİYE BEBEKLERİ

NÜZHETİYE BEBEKLERİ
05.04.2018
1.394
A+
A-

Kırıkkale’de Gölcük’ü Garnizon Anaokulu temsil edecek

NÜZHETİYE BEBEKLERİ

Kırıkkale Vilayetler Hizmet Birliği Gülümse Anaokulu’nun düzenlediği 81 İl 81 23 Nisan Çocuğu isimli ulusal projeye Kocaeli adına Gölcük Garnizon Anaokulu katıldı.

Öğretmenlerinden Yeliz Demirkalem tarafından yürütülen projede Gölcük Belediyesi Kent Konseyi El sanatları Hocası Naz Camkıran ve ekibi tarafından bir haftada hazırlanan Nüzhetiye bebekleri, Yeliz Demirkalem’e teslim edildi.

Türkiye geneli resmi ve özel tüm anaokulu öğrencilerine yönelik, çocuklarda hem  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu hem de kardeşlik duygusunu yaşamak ve yaşatmak amacıyla “81 İl 81 23 Nisan Çocuğu” isimli ulusal bir proje yapan Kırıkkale Gülümse Anaokulu’na gönderildi.

Proje Kırıkkale’de gerçekleştirilecek

Garnizon Anaokulu Öğretmenlerinden Yeliz Demirkalem tarafından yürütülen projede Gölcük Belediyesi Kent Konseyi El sanatları Hocası Naz Camkıran ve ekibi tarafından bir haftada hazırlanan Nüzhetiye bebekleri, Yeliz Demirkalem’e teslim edildi. 81 İl 81 23 Nisan Çocuğu Kırıkkale’de yapılacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramında Nüzhetiye bebekleri Türkiye haritası üzerinde Kocaeli’nin üzerine konarak Ulusal projede İlimizi temsil edecek.

Demirkalem, “Bebekler Kırıkkale Gülümse Anaokulu’na gönderdik”

Garnizon Anaokulu Öğretmenlerinden Yeliz Demirkalem “Böyle bir projede Gölcük Garnizon Anaokulu olarak bulunmak bizleri gururlandırdı. Bebeklerin hazırlanmasında bizlere destek olan Muhtarlar Derneği başkanı aynı zamanda Kent Konseyi yürütme kurulu üyesi olan Bilge Saral’a ve Kent konseyi El Sanatları hocamız Naz Cankıran’a teşekkür ediyorum. Bebeklerimizi Kırıkkale Gülümse Anaokulu’na gönderdik” dedi.

Türkiye bu bebekleri tanıyacak

Kent konseyi El Sanatları Eğitmeni Naz Camkıran “Böyle bir projeye destek vermek bizleri onurlandırdı. Nüzhetiye bebeklerimizin Türkiye haritasında İlimizi temsil etmesi çok güzel. Gölcük Nüzhetiye köyü bebeklerini tüm Türkiye tanımış olacak” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.