DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Öğrenciler 23 Nisan’a coşkuyla hazırlandı

Öğrenciler 23 Nisan’a coşkuyla hazırlandı

Öğrenciler 23 Nisan’a coşkuyla hazırlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi okullarda hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Minik öğrenciler 23 Nisan’da bayrama hazırladıkları gösterinin kusursuz olması için elerinden geleni yapıyor.

Çocukların bayramı 23 Nisan

Geçtiğimiz dönem yeni okullarına kavuşan Değirmendere Şehit Cengiz Topel İlkokulu öğrencileri  Pazartesi günü okullarında kutlayacakları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Minik öğrenciler Halk Oyunları Öğretmeni Tansu Yılmaz Abanoz eşliğinde 23 Nisan günü sunacakları gösteriye hazırlanıyorlar. Değirmendere Şehit Cengiz Topel İlkokulu 1/A sınıfı öğrencileri ilk bayramları için hazırladıkları gösteri için oldukça heyecanlı oldukları gözlerden kaçmadı.

Abanoz, “İlk bayramları olduğu için çok heyecanlılar ve çok heyecanlılar”

Okulun bahçesinde kutlayacakları bayram öncesi hazırlıkları büyük bir titizlikle devam eden Halk Oyunları Öğretmeni Tansu Yılmaz Abanoz çalışmaları hakkında bilgi verdi. Abanoz, “Değirmendere Şehit Cengiz Topel İlkokulu 1/A sınıfı öğrencileri ile yaklaşık 2 aydır haftada 1 gün çalışıyoruz. İlk bayramları olduğu için çok heyecanlılar ve çok heyecanlılar. Tabi okulda her sınıf kendine göre koreografiler ile bayrama hazırlanıyorlar ve bence hepside birbirinden güzel oyunlar ile bayramlarını kutlayacaklar” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.