DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

OLMASIN DEDİLER

OLMASIN DEDİLER

Gölcüklülere erken seçim olur mu diye sorduk

OLMASIN DEDİLER

Ülkemiz yeniden seçim sürecine girmeye hazırlanıyor. Hükümet yetkilileri her fırsatta ‘erken seçim olmayacak’ dese de kulislerde dolaşan erken seçim söylentileri vatandaşın aklını karıştırıyor. Bizde Gölcük halkına, ‘Erken seçim olur mu?’ diye sorarak, bu konuda halkın nabzını tuttuk. Vatandaşların birçoğu seçimlerden bıktığını ifade ederken, ‘Erken seçim olmasın’ dediler.

Can, ‘’Erken seçim olsa bu dünyada değişen pek bir şey yok’’

Vatandaş Hasan Can, ‘’Ben erken seçim istemiyorum. Erken seçimin ülkemizdeki geleceği etkileyeceğine inanmıyoruz. Bu hükümetten memnunuz. Gerekeni yapıyorlar. Erken seçim tabii kaynak olarak ekonomiyi etkiler. Erken seçim olsa bu dünyada değişen pek bir şey yok. Erken seçim eğer olursa Dolar ve Euro’da daha da bir yükseliş olacaktır. Özellikle benzin’de aldı başını gidiyor. Bende bir araç sahibi olarak bu benzin fiyatlarından memnun değilim. Erken seçim bu dünyada her şeyi etkileyebileceği gibi benzin de daha da bir yükseliş meydana gelecektir. Bu gelecek umarım bizim eski zamanımızdaki gibi olmaz. Kısacası erken seçim istemiyorum. Erken seçim her zaman bu Türkiye’yi 5 yıl geriye götürür’’ dedi.

Alaca, ‘’Bir seçimin maliyeti bu Türkiye’yi 10 yıl geriye götürür’’

Vatandaş Hasan Alaca, ‘’Erken seçimi istemiyorum. Bir seçimin maliyeti bu Türkiye’yi 10 yıl geriye götürür. Bunun vebalini tekrar her zaman ki gibi vatandaşlar çekecektir. Ekonomiyi özellikle bu erken seçim oldukça etkiler. Türkiye 80 senedir erken seçimlerde bu hale geldi. 25 yıldır araç sahibiyim. Erken seçim demek benzinin de fiyatlarının uçması demektir. Bu erken seçimin sonu vatandaşların cebine yansımasıdır’’ dedi.

Durukan, ‘’Erken seçim olursa cidden halimiz harap olur’’

Baki Durukan, ‘’Ben bir esnaf olarak erken seçim istemiyorum. Ben artık erken seçimi geçtim bir seçimin olacağından emin değilim. Hükümetin oy oranı tutmuyor. Hükümetin ittifak oyları %50’yi bulmadığı takdirde bu seçim olmayabilir. Benzin olmuş zaten 6 lira. Çarşı ve Pazar neredeyse ateş pahası. Geçen senelerde 50 TL ile gittiğim pazarda alışverişimi rahatlıkla yapabiliyordum. Şimdi 100 TL ile pazarda alışverişe çıkıyorum ve kılı kılına para anca yetiyor. Bir de bunun üstüne erken seçim olursa cidden halimiz harap olur’’ dedi.

Akgün, ‘’Emin olun ki Türkiye’de çoğu kişi erken seçimi istemiyor’’

Vatandaş Hüseyin Akgün, ‘’Ben eski Büyük Birlik Partisi (BBP) İlçe Teşkilatı’nın eski kurucu başkanlarındanım. Ben de çoğu vatandaş gibi erken seçimi istemiyorum. Emin olun ki Türkiye’de çoğu kişi erken seçimi istemiyor. Ama iktidar erken seçimi istiyor ve vatandaş bunun olacağını tahmin ediyor. Halk bu konuda artık oldukça bilinçli. Her an bu erken seçim olur ve büyük ihtimalle olacak. Ekonomi geriye gidiyorsa erken seçim de geliyor demektir. Refah çıtası ne kadar yüksek olursa vatandaşın da refahı o kadar rahat olur. Ekonomi erken seçimin yapılıp yapılmayacağını çözer. Siyaseti şu an da bana Saadet Partisi belirliyor. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu benim gözümde ülke siyasetini en iyi şekilde etkileyen bir Genel Başkandır’’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.