DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Onlar engel tanımadıklarını bir kez daha gösterdiler

Onlar engel tanımadıklarını bir kez daha gösterdiler
10.04.2018
777
A+
A-

ÇANAKKALE RUHUNA

Gölcük Engelsiz Yaşam Merkezi ve Gölcük Engellilerle Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, 80 kişinin katıldığı gezide Çanakkale’yi karış karış gezerken, hem o büyük savaşın geçtiği yerleri gördü, şehitlerimiz için dualar etti, hem de güzel vakit geçirerek, EKKPSS sınavı öncesinde moral depoladılar.

Biz kocaman bir aileyiz

Gölcük Engelsiz Yaşam Merkezi ve Gölcük Engellilerle Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Çanakkale Gezisi düzenledi. 80 kişinin katıldığı gezide Çanakkale karış karış gezilirken, Gölcüklü engelliler hem o büyük savaşın geçtiği yerleri gezdi, şehitlerimiz için dualar etti, hem de güzel vakit geçirdiler. Gölcük Engelliler Dernek Başkanı Hasan Bat ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada şunları söyledi:  “Gölcük Engelsiz Yaşam Merkezi ve Gölcük Engellilerle Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği olarak 80 kişilik bedensel engelli, görme engelli, hafif mental engelli ve işitme engelli olarak; hem o büyük savaşta şehit olmuş dedelerimizin anıt mezarlarını ziyaret ettik, hem de EKPSS öncesi sınava girecek arkadaşlarımıza moral olan, çok anlamlı çok duygulu geçen bir Çanakkale ziyareti gerçekleştirdik. Kolay mıydı? Kolay değil tabi ki. Bu kadar engelliyi aynı anda götürmek, yollarda indirip, bindirmek zordu ama şükürler olsun çok rahat şekilde gittik, çok rahat şekilde de geldik Ben bu gezimizde bize desteklerini esirgemeyen Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e, Gölcük Engelliler Derneği olarak şükranlarımı sunuyorum. Biz kocaman bir aileyiz” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.