DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

ÖZBAY EGZOST’TA BAHAR KAMPANYALARI

ÖZBAY EGZOST’TA BAHAR KAMPANYALARI

ÖZBAY EGZOST’TA BAHAR KAMPANYALARI

Özbay Egzost’ta Bahar kampanyaları tam gaz devam ediyor. Uygun fiyat ve ödeme koşulları ile yıllardır ilçe halkına en iyi hizmeti veren ve vermeye de devam eden Özbay Egzost Bahar kampanyaları ile de adından söz ettirmeye devam ediyor. İşletmeciliğini Halil Özbay’ın yaptığı Özbay Egzost’ta daima önce müşteri memnuniyeti geldiğini söyleyen Halil Özbay kampanyalarımızla müşterilerimizin yüzünü güldürmeye devam ettiklerini söyledi.

EGZOSTTA ÖNCE KALİTE, SONRA UYGUN FİYAT

Egzostta önce kalite sonra uygun fiyat prensibini ilke edinen Halil Özbay, Matay, Uso, Egzan, Bilen, Gürpa, Egzostları Yetkili bayii olan Özbay Egzost, egzostlarda yapmış olduğu Kış kampanyası ile dikkatleri çekerken kaliteli egzostlarla aracınızın performansı ve yakıt tasarrufunu en iyi şekilde ayarlıyor.

 KENDİNİ KANITLAMIŞ YAĞLAR

Türkiye çapında kendini kanıtlamış yağ çeşitleri ile de yağ değişimlerinizi en iyi şekilde yapan Özbay Egzost Castrol, Mobil, Shell, Po, Elf, Selena yağları ile motorunuzun performansı en iyi şekilde artsın. Kredi kartlarına taksit imkanlarıda sunan Özbay Egzost’taki bu kampanyaları kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz. Özbay Egzost Dumlupınar Mahallesi Aşağı İskele yolu Işıkları Çarşamba Pazarı Mevkiinde sizleri bekliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.