DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

PLATFORM GENİŞLİYOR

PLATFORM GENİŞLİYOR

Kültür Dernekleri Platformu Nisan Ayı toplantısı gerçekleştirildi

PLATFORM GENİŞLİYOR

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu’nun Nisan Ayı toplantısı Van İli ve İlçeleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin ev sahipliğinde dernek binasında gerçekleşti. Toplantıda 23 Nisan için okullarda bayrak dağıtılmasına karar verildi.

21. üye Hayvan Hakları Aktivistleri Derneği oldu

İlçemizde bulunan derneklerin bir araya gelmesi ile oluşan Kültür Dernekler Platformu Nisan Ayı toplantısını geçtiğimiz aylarda kurulan ve platformun 20. Üyesi olan Van İli ve İlçeleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin ev sahipliğinde gerçekleşti. Nisan ayı toplantısında platforma en son üye olan Gölcük Hayvan Hakları Aktivistleri Derneği’ni temsilen Oktay Öner katıldı. Oktay Öner Dernek Başkanı Gülçin taşkın’ı temsilen katıldığı toplantıda bundan sonra ki çalışmalarda ortak hareket etme kararı alındı.

Başkan Çelik çalışmalarının devam edeceğini iletti

Toplantıda ilk sözü alan Van İli ve İlçeleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kenan Çelik Gölcük’te kurulan hemşehri dernekleri ile STK’ların öneminden bahsederek,  Gölcük Halkı için çalışmalarının devam edeceğini iletti.

Okullarda bayrak dağıtılmasına karar verildi

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Çetin Kocatürk, “ Kültür Dernekleri Platformumuz ile ilçemizde bulunan hemşehri derneklerimiz ve STK’larımızı bir çatı altında toplamayı hedefledik. Her geçen gün büyümekteyiz. Son olarak Gölcük Hayvan Hakları Aktivistleri Derneği Platformumuza üye oldu. Başkan Gülçin Taşkın’ın temsilen bu akşam toplantımıza Oktay Öner katıldı. Bundan sonraki toplantılarımızda birlikte olacağız” dedi.  Toplantının sonunda  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle okullarda bayrak dağıtılmasına karar verildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.