DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Resmen canlarını tehlikeye atıyorlar

Resmen canlarını tehlikeye atıyorlar

Resmen canlarını tehlikeye atıyorlar

İlçemizde birkaç ay önce yürürlüğe giren ve trafiği rahatlatmak amacıyla yapılan yeni yol düzenlemeleri sonrası vatandaşın yaptığı bu görüntüler pes dedirtti. Mobil Mevkii üzerinde bulunan ve eskiden yaya geçidi olarak kullanılan bu alanda karşıdan karşıya geçmeye çalışan bazı vatandaşların yaptığı bu sorumsuzluk diğer vatandaşların da dikkatini çekiyor.

Esnaflar ve diğer vatandaşlar, ‘’Canımızı riske atmayalım’’

Yapılan yeni yol düzenlemeleri sonrası Mobil Mevkii’nde eskiden yaya geçidi olarak kullanılan alandan karşıdan karşıya geçmeye çalışan vatandaş, özellikle esnafların ve diğer vatandaşların dikkatini çekiyor. Esnaf ve diğer vatandaşlar bu tür görüntülere karşı dedikleri tek şey, ‘’Resmen canlarını tehlikeye atıyorlar’’ oluyor. Örnek olarak verecek olursak geçtiğimiz birkaç ay önce eski yaya geçidini kullanarak karşıdan karşıya geçmek isteyen baba ve kızına araba çarpması sonucu baba ölmüştü ve kızı ağır bir şekilde yaralanmıştı. Esnaf ve diğer vatandaşlar bu gibi önemli konularda her bireyin alması gereken bir ders olmalı diyerek vatandaşları bilinçlendirdi. Yaptıkları konuşmaların devamında, ‘’Birkaç ay önce olan bu kaza sonrası Gölcüklü halkın bilinçlenmesi ve ders alması gerekiyordu. Biz canımızı sokakta bulmadık ve bu tür konulara karşı önlemler almamız gerekiyor. Karşıdan karşıya geçmek isteyen vatandaşların çoğu eski yaya geçidini kullanıyor ve sonrasında ciddi kazalar ile karşıya kalıyoruz. Lütfen karşıdan karşıya geçerken yeni yaya geçidini kullanalım. Canımızı riske atmayalım’’ dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.