DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Saadet Karamürsel Kongre sonrası İlk Toplantısı yaptı.

Saadet Karamürsel Kongre sonrası İlk Toplantısı yaptı.

Saadet Partisi Kocaeli Teşkilatının kongreleri sürecine girmesi ile birlik ilk kongresini Karamürsel İlçe Teşkilatı Karamürsel halkının yoğun ilgisi ve gençlerin coşkulu sloganları ile büyük bir heyecan ile gerçekleştirdikten sonra ilk haftalık toplantısını Cafe De Pide Restorantta gerçekleştirdi.

İlçe Başkanı Mehmet Özalay başkanlığında gerçekleşen toplantıda kongre değerlendirilmesi ve kongre sonrası belediye ve 2019 seçimlerinin stratejileri gündem maddesi olarak ele alındı. Yeni Belediyeye Yeni Başkan sloganıyla belediye seçim hazırlıkları başlamış bulunmaktadır. İlçe Başkanı Mehmet Özalay, biz belediye seçimlerini kazanacağımıza söz verdik. Bunu nasıl gerçekleştireceğimizle ilgili ilk önce ülkemizde bir kutuplaşma var ve doğal olarak ilçemizde de durum bundan farklı değildir. Önceliğimiz bu kutuplaşma ortamından kurtarıp kucaklayıcı bir siyaset izleyeceğiz. İlçemizde israfı ortadan kaldırıp halkımızın huzurlu yaşayacağı çalışmaları sunacağız, dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.