DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Saadet Partisi İl Seçim Karargah Başkanı Belirlendi

Saadet Partisi İl Seçim Karargah Başkanı Belirlendi

24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan baskın Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimlerine ilimizde en hazır siyasi parti olan Saadet Partisi İl Seçim Karargah Başkanlığı görevine İl Başkan Yardımcısı Avukat Alaattin Çakmak getirildi.

Kocaeli’de Herkes Saadeti Hissedecek

İl Seçim Karargah başkanlığı kendisine tevdi edilen Çakmak; “Yapacağımız çalışmaları tüm Kocaeli halkı hissedecek. Seçim çalışmalarımız tüm insanlarımıza dokunacak. Herkes içindeki saadeti ortaya çıkaracak. Tüm İlçelerimiz seçime hazır. Seçim Kararı alındığı gün büyük bir heyecanla İl ve İlçe binalarımızda bir araya geldik, planlamalarımızı yaptık. Hiç şüphesiz bu seçimin galibi Saadet Partisi olacaktır, tüm Kocaeli halkına sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Herkesi bu kutlu yürüyüşe davet ediyorum” dedi.

Alaattin Çakmak kimdir.

1978 Balıkesir doğumlu olan Çakmak 2000 yılında Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. İlimizde avukatlık yapmakta olan Çakmak 1995-2014 yılları arasında Milli Gençlik Vakfı, Anadolu Gençlik Derneğimde çeşitli görevlerde bulundu. 2015 seçimlerinde Saadet Partisi milletvekilliği adaylığı, 2016 yılında İl Yönetim Kurulu Üyeliği, 22 Ekim 2017’de yapılan İl Kongresinden bu yana Sivil Toplum Kuruluşları ve Halkla İlişkilerden sorumlu İl Başkan yardımcılığı görevini yürütmektedir. Ayrıca Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (ESAM) Kocaeli Şube Başkanlığı görevi de bulunan Alaattin Çakmak evli ve 2 çocuk babasıdır.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.