DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

SEDAŞ KOİF’18 İSTİHDAM FUARINDA

SEDAŞ KOİF’18 İSTİHDAM FUARINDA

SEDAŞ KOİF’18’e Hazır

SEDAŞ (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.) bölgenin en büyük insan kaynakları etkinliği olan Kocaeli İnsan Kaynakları İstihdam Fuarı ve Kariyer Günleri (KOİF’18) organizasyonuna katılıyor.

SEDAŞ Bolu, Düzce, Sakarya ve Kocaeli de 45 İlçe 49 Belediye, 1344 Mahalle ve 766 Köy’de 3,5 Milyon nüfusa elektrik dağıtım hizmeti veriyor. 20 Bin kilometrekare alanda hizmet veren SEDAŞ 1700 çalışanı ve 500 adet aracı ile elektrik dağıtımında elektriğin sürekliliği için 7/24 vardiyali ekipleri ile de görev yapıyor.

SEDAŞ Kocaeli Valiliği koordinatörlüğünde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü, Gebze Teknik Üniversitesi, Kocaeli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kocaeli Sanayi Odası Başkanlığı ve Kocaeli Ticaret Odası Başkanlığı iş birliğinde düzenlenen bölgenin en büyük insan kaynakları etkinliği olan Kocaeli İnsan Kaynakları İstihdam Fuarı ve Kariyer Günleri’ne katılıyor.

 SEDAŞ’ın standında ana tema “İş’te Fırsat Eşitliği” olacak

  İnsan Kaynakları Departmanı yöneticilerinin de yer alacağı ve  5-7 Nisan 2018 tarihleri arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezinde düzenlenecek olan fuarda SEDAŞ ‘ta  ziyaretçilerini ağırlayacak. SEDAŞ standına uğrayan ziyaretçiler, SEDAŞ’ta çalışma hayatıyla ilgili bilgi edinebilecekleri gibi iş başvurusu için özgeçmişlerini de bırakabilecekler. SEDAŞ’ın standında ana tema “İş’te Fırsat Eşitliği” olacak.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.