DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

SENDİKA BAŞKANLARINDAN KOTO VE MECLİS BAKANINA ZİYARET.

SENDİKA BAŞKANLARINDAN KOTO VE MECLİS BAKANINA ZİYARET.

Sendika Başkanları Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Başkanı ile Meclis Başkanını ziyaret ettiler.

 Sendika Başkanları Bulut ve  Doğan’ı makamlarında ziyaret ettiler.

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı, Türkiye Kamu Sen Denetleme Kurulu Üyesi Ömer Çeker, Türk Büro Sen Kocaeli Şube Başkanı Rıfat Oypan Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Başkanı Necmi Bulut ve Meclis Başkanı Akın Doğan’ı makamlarında ziyaret ettiler.

Bulut Ve Meclis Başkanı Doğan Ziyaret İçin Sendika Başkanlarına Teşekkür Etiler.

Geçtiğimiz günlerde seçimleri yapılan ve yeniden KOTO başkanlığına ikinci kez seçilen Necmi Bulut ile Meclis başkanına hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Şube Başkanları; KOTO Başkanı Necmi Bulut ve Meclis Başkanı Akın Doğan’In şahsında KOTO yönetimine seçilen yönetim kurulu ve meclis üyelerini tebrik ettiler. Başkan Bulut’a yapılan ziyarette Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Mikail Kayacı, Abdurrahman Çuhadar, Yusuf Erenkaya da hazır bulundu Sendika başkanlarının KOTO’yu ziyaret etmelerinden duymuş olduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Bulut ve Meclis Başkanı Doğan ziyaret için sendika başkanlarına teşekkür etiler.

Bulut Ve Doğan Esnafların Sorunların Çözülmesi İçin Gayret Edeceklerdir.

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı ve Türkiye Kamu Sen Denetleme Kurulu Üyesi Ömer Çeker ziyarette KOTO’nun bölgemizde önemli bir meslek örgütü olduğunu ifade ederek, işsizliğin hat safhada olduğu, esnafın siftah yapmadan dükkânını kapattığı bir süreçte yönetime talip olan KOTO Başkanı Bulut ve Meclis Başkanı Doğan kent esnafının sorunların çözülmesi için gayret edeceklerdir. Dedi.

Kentte Ekonominin Canlanması İçinde Gerekli Çalışmaları Yapacaklarına İnanıyorum.

Türk Büro Sen Şube Başkanı Rıfat Oypan; KOTO’nun yönetimine seçilen yönetiminizin, çarşı esnafı dahil her kesimden oluştuğu işin mutfağını bildiklerinden küçük ve orta ölçekli esnafımızın sıkıntılarını yakından bilmektesiniz Kent esnafının sorunlarının çözümüne katkı sunacakları gibi kentte ekonominin canlanması içinde gerekli çalışmaları yapacaklarına inanıyorum. Dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.