DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

SİZLERLE GURUR DUYUYORUM

SİZLERLE GURUR DUYUYORUM

Barbaroslu Altın Kızlar Arifiye Kaymakamı Adem Yazıcı’yı ziyaret etti

SİZLERLE GURUR DUYUYORUM

Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi Kız Futsal Takımı Geçtiğimiz ay İsrail’de yapılan Dünya Şampiyonasına katılmış ve dünya ikinciliği elde ederek, ülkemize ve ilçemize büyük gurur yaşatmışlardı. Altın Kızlar geçtiğimiz gün Eski Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı’yı Arifiye’deki makamında ziyaret etti.

 “Sizlere olan güvenimizi boşa çıkartmadınız”

Geçtiğimiz ay İsrail’de yapılan Dünya Şampiyonasına katılarak Dünya İkinciliğini elde eden öğrenciler kupalarını ve sevinçlerini Gölcük Kaymakamlığı döneminde kendilerine çok destek veren Adem Yazıcı ile paylaştılar. Okul Müdürü Zeki Kalaç ve beden eğitimi öğretmenlerinin de hazır bulunduğu kabulde Arifiye Kaymakamı Adem Yazıcı sporcuları ödüllendirerek, “Sizler sadece Gölcük’ün değil ülkemizin gurur kaynağı oldunuz, kocaman yüreğinizle Ay Yıldızlı Bayrağımızı İsrail’de dalgalandırdınız, çok büyük bir başarıya imza attınız. Sizlere verdiğimiz emekleri, size olan inancımızı ve güvenimizi boşa çıkarmadınız. Bugün sizleri burada misafir etmekten çok büyük mutluluk duydum. Gerek sizleri gerekse sizleri yetiştiren değerli ailelerinizi ve öğretmenlerinizi tebrik ediyorum. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız düzeyinde çok büyük kabul gördünüz. Nice başarılara imza atacağınıza gönülden inanıyorum. Rabbim yar ve yardımcınız olsun, başarılarınızın devamını diliyorum.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.