DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Star Kids, çocuklu ailelerin bir numaralı adresi

Star Kids, çocuklu ailelerin bir numaralı adresi
11.04.2018
1.162
A+
A-

Star Kids, çocuklu ailelerin bir numaralı adresi

Funda Balaban tarafından Merkez Mahallesi 32. Sokak’ta tarz bebeklerin yeni adresi olan Star Kids, 15 Kasım’da bir açılış ile hizmete girmişti. Star Kids, çocuklu ailelerin bir numaralı mağazası konumunda yer alıyor.

Balaban, ‘’Mağazamız da herhangi bir kanserojen madde bulunmayan ürünler satılmaktadır’’

Merkez Mahallesi 32. Sokak’ta geçtiğimiz 15 Kasım 2017’de açılışını gerçekleştiren Star Kids, çocuklu ailelerin bir numaralı adresi oluyor. Star Kids’in sahibi Funda Balaban, işletmecisi olduğu mağaza hakkında açıklamalarda bulundu. Balaban, ‘’2017 yılı Kasım ayında bu mağazanın açılışını gerçekleştirdik. 0 – 8 yaş kız ve erkek giyim ürünleri satmaktayım. Gölcük’te ilk iş yerimi açmamın mutluluğunu yaşamaya devam ediyorum. Çocuk giyimi üzerinde daha önce Gölcük’te var olmayan markaların satışını yapacağız. Çocuklarının sağlığını düşünen aileleri mağazamıza beklemekteyiz. Mağazamız da herhangi bir kanserojen madde bulunmayan ürünler satılmaktadır. Star Kids çocukları ile fark yaratmak isteyen ailelerin 1 numaralı tercihi olacağını umuyorum’’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.