DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

TÜM EZBERLERİ BOZDUK

TÜM EZBERLERİ BOZDUK

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı Büşra Karademir Kurultayı değerlendirdi

TÜM EZBERLERİ BOZDUK

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı Büşra Karademir geçtiğimiz gün Ankara’da gerçekleştirilen büyük Kurultay’ı değerlendirerek, önemli açıklamalarda bulundu.

Karademir, “Ankara’ya 1170 otobüs geldi”

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı Büşra Karademir, gerçekleştirilen Kurultay hakkında şunları söyledi: “01/04/2018 tarihi itibariyle İYİ Parti Olağanüstü Kurultayını müthiş bir kalabalıkla gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Her ilden binlerce insan, onlarca otobüs ile adeta Ankara’ya çıkartma yaptık. Ankara’ya neredeyse 1170 otobüs geldi. Cesur ve güçlü kadın liderimiz Sayın Meral Akşener ve İYİ parti teşkilatları, tüm engellemelere ve zorluklara rağmen ezberleri bozmuştur. Kurultaya ilişkin duyuru afişlerimiz sökülmüş, TV kanalları korkudan yayın yapamamış, İYİ Partinin halka kucaklaşması engellenmeye çalışılmıştır. Bu konuya ilişkin yalnızca şunu söyleyeceğim; Siz tüm çiçekleri söktünüz diye bahar gelmekten vazgeçer mi? Bizler de vazgeçmeyeceğiz. Pazar günü olmasına rağmen, işini gücünü bırakarak, tüm yorgunluğu göze alarak Kurultayımıza gelen yöneticilerimize, üyelerimize ve gönüllülerimize şahsım adına çok teşekkür ediyor, sayın genel başkanımız Meral Akşener’in de en kalbi duygularla teşekkürlerini iletmekten onur duyuyorum” dedi.

Kocatürk, “Alparslan Türkeş’in mezarına alınmadık”

İYİ Parti Gölcük Basın Sözcüsü Çetin Kocatürk Kurultay’daki olaylar hakkında bir açıklama yaptı.  Alpaslan Türkeş’i mezarı başında ziyaret etmek istediklerini ama ziyarete kapalı denmesi sonucu içeri giremediklerini dile getiren Kocatürk, “Otobüsteyken Alpaslan Türkeş’in anıt mezarına girişin yasaklandığı haberi geldi. Biz partililer olarak Ankara’ya geldiğimizde ilk olarak Anıtkabir’e gittik. Sonrasında anıt mezara gitmek istedik orada karşılaştığımız manzara şuydu. Belirli yerlerden almış oldukları talimatlarla girişe konuşlandırılmış Ülkü Ocağı mensubu gençler, İYİ Partililerin Alpaslan Türkeş’in mezarını ziyarete kapalı olduğunu ve giremeyeceğimizi söyleyerek bizleri engellediler. Merhum Alpaslan Türkeş’e bir Fatiha okumak istediğimizi belirtmemize rağmen, bize müsaade etmediler. Biz de orayı problem olmaması adına terk ettik.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.