DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Turan Güneş’te 3. etap çalışması başlıyor

Turan Güneş’te 3. etap çalışması başlıyor

İzmit Turan Güneş Caddesi’ndeki 3. etap asfaltlama çalışması nedeniyle toplu taşıma araçları alternatif güzergâhları kullanacak

İzmit Turan Güneş Caddesi’nde yapılan asfalt çalışmalarının 3. etabı 22 Nisan Pazar günü Saat 08:00 İtibari ile başlayacak. Bu nedenle toplu taşıma araçlarının bölgede sorun yaşamamaları için yeni alternatif güzergâhlar belirlendi. Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin gerçekleştirdiği 1. ve 2. etabı tamamlanan asfaltlama çalışmaları 3. ve 4. etaplarda da Nisan ayı sonuna kadar sürecek.

ALTERNATİF GÜZERGÂH

Yapılan yeni düzenlemeye göre toplu taşıma araçları Yeşilova istikametinde; M.Ali Paşa- Gazi M. Kemal Bulvarı- A. Menderes Bulvarı- Kayar Sokak- Özden Sokak- A. Ziya Sokak- F. İzmidi Caddesi- Seymen Caddesi -Turan Güneş Caddesi güzergâhında devam edecek. Çarşı istikametine doğru gidecek toplu taşıma araçları ise Turan Güneş Caddesi- F. İzmidi Caddesi- Ulubatlı Hasan Sokak- A. Ziya Sokak- Özden Sokak- Sezgin sokak- H. Kaya Sokak- Zincirlikuyu Caddesi- Üçyol üzerinden tekrar Turan Güneş Caddesi’ne çıkabilecek.

14 BİN TON ASFALT KULLANILACAK

Turan Güneş Caddesi’nde başlatılan asfaltlama çalışmasında toplamda 14 bin ton sıcak asfalt kullanılması hedefleniyor. 4 bin 500 metre olan yol için binder ve aşınma olmak üzere iki tabaka halinde asfalt seriliyor. Asfaltlama çalışması 4 etap halinde gerçekleşecek. 1. etaptaki çalışmalar; otoyol köprüsü ile Seymen Caddesi arasında tamamlanırken 2. etapta Seymen Caddesi ile Özden Sokak arasındaki çalışmalarda son aşamaya gelindi. 3. etap Özden Sokak İle Adnan Menderes Caddesi girişine kadar olan kısım Pazar günü, 4. etapta Adnan Menderes Caddesi ile Santral Kavşağı arasındaki kısımlara önümüzdeki günlerde başlanacak.

KALDIRIMLAR YENİLENİYOR

Turan Güneş Caddesi’nde bozulan yolların asfaltlama çalışmasının yanı sıra kaldırımlar da yenileniyor. Otoyol Köprüsü ile Adnan Menderes Caddesi arasındaki kaldırımlar baskı beton tekniği ile yapılıyor. Adnan Menderes Caddesi ile Santral Kavşağı arasındaki kaldırımlar ise granit kaplama yapılacak. Bunun yanı sıra yol ve kaldırım aydınlatmalarında dekoratif aydınlatma ledleri kullanılacak. Bütün etapların bir ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.