DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

TÜRKİYE SAADET PARTİSİ’NİN ELİYLE NORMALLEŞECEK

TÜRKİYE SAADET PARTİSİ’NİN ELİYLE NORMALLEŞECEK

Saadet Partisi Kocaeli İl Kadın Kolları’nın Seçim Çalışmalarına Start toplantısında konuşan Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik seçim hakkında açıklamalarda bulundu

SORUMLULUKLARIMIZIN FARKINDAYIZ

Nurettin Çelik gerçekleştirdiği konuşmada, ’’ Önemli bir seçim arifesindeyiz, bugüne kadar hayatımız akışı içerisindeki bütün çalışmaları önümüzdeki 60 güne denk gelir mi gelmez mi bilemiyorum. Çünkü bu 60 günlük seçim çalışması ve gündemi hayatımızın geri kalan kısmını değerlendirecek. Dolayısıyla bizler geçmişten günümüze bu çalışmaları yapan milli görüşçüler olarak, bugünümüzü ve bundan sonra ki günlerimizi bu çerçeve de dikkate alıp inşallah planlama yoluna gireceğiz. Tabi ki sizden önce birçok büyük insanın yürüdüğü yolda sizler yürüyorsunuz. Sorumluluklarımızı gayet iyi biliyoruz. Bütün ümmetin yükünü sıkıntısını hissederek bu çalışmaları yapıyoruz. Bizim sahte kişiliklerin maskelerine ihtiyacımız yok. Bizler geçmişin esiri değil geleceğin mimarı olacak çalışmaları hep birlikte yapacağız. Şu anda bulunduğumuz konumdaki sorumluluklarımızı yerine getireceğiz. ’İfadelerini kullandı.

TÜRKİYE SAADET PARTİSİ’NİN ELİYLE NORMALLEŞECEK

Çelik konuşmasının devamında,’’ Türkiye’nin Saadet Partisi’ne ihtiyacı var. Saadet Partisi’nin eli değmeden bu ülkenin düze çıkma ihtimali yok. 15 Temmuz hadisesinden beri ülke çıkmaza girmiş durumda, halen daha normalleşemedi. 7. Defa OHAL uzatıldı, artık sadece hayatımızın tek alanında değil bütün alanına etki etti. 15 Temmuz hadisesinden önce birçok olay yaşandı ve bu çözülemeyen olaylar hep iktidarın eliyle gerçekleşti ve normalleşme ihtimali şu anki iktidarın eliyle mümkün değil. Onun için Saadet elinin, düşüncesinin, vizyonunun ortaya koymuş olduğu çalışmalarla Türkiye normalleşir. Türkiye eğitimde, mimaride, sağlıkta, ekonomide, maneviyatta, adalette kısacası her alanda çıkmaza girdi. Gelecekle alakalı hiç kimsenin umudu kalmadı, fakirinde zengininde, üreticinin de tüketicinin de hiç kimsenin yarınıyla alakalı beklentisi kalmadı.’’ Dedi.

SEÇİMİN KADERİNİ SAADET PARTİSİ BELİRLEYECEK

Seçime 60 gün kaldı. Gerekli planlamalarımızı gerçekleştiriyoruz.  Tabi ki gündemde çok sıcak gelişmeler var. Seçim zamanında siyaset genellikle ısınır ama bu sıralara tabiri caizse kaynıyor. Ama bu noktada birleştirici ve yön verici tavrı Saadet Partisi olarak ortaya koyduk ve önümüzdeki seçimin kaderini belirleyecek çalışmaları da yine Saadet Partisi ortaya koyacak. Tabi ki ilkeler etrafında bir takım çalışmalar yapılıyor. Toplum bizden geleceğe dair umut ve beklenti içerisinde, bugüne kadar Saadet Partisi’ne gösterilen ilgi ve alaka özellikle son süreçte artmış durumda. Saadet partisi olarak ilkelerimizle, genç dinamik tertemiz kadrolarımızla ve umut veren vizyonumuzla siyasi arenada söz sahibi olacağımız zemin oluştu. Artık Türkiye’nin geleceği Saadet Partisi’nde ve Milli Görüşten sorulacak.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.