DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

‘’Ülkemizin ve kentimizin değerlerine sahip çıkıyoruz’’

‘’Ülkemizin ve kentimizin değerlerine sahip çıkıyoruz’’

Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli Rizeliler Derneği Hanım Komisyonu’nun düzenlediği Kermes ’in açılışına katıldı.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Kocaeli Rizeliler Derneği Hanım Komisyonun İzmit Sanat Sokağında düzenlediği kermesin açılışını gerçekleştirdi. İzmit Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi’nin standının açılışını gerçekleştiren Karaosmanoğlu, Atatürkçü Derneği’nin standını da gezerek alışveriş yaptı. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, Rizeliler Dernek Başkanı Osman Çakır ve çok sayıda davetlinin de hazır bulunduğu açılışta, başkanlar alışveriş yapmayı da ihmal etmedi. Ziyaretler sonrası bir açıklama yapan Karaosmanoğlu, “Ülkemizin ve kentimizin tüm renklerini seviyoruz. Değerlerimize halkımızla birlikte sahip çıkıyoruz. Güzel ülkemizin huzurunu insanımızla birlikte koruyacağız” dedi.

“HER DAİM TAŞIN ALTINA ELİMİZİ KOYUYORUZ”

Rize’nin yöresel ürünlerinin ve tatlarının satıldığı Kermes, 23 Nisan tarihine kadar açık kalacağı bilgisini alan Başkan Karaosmanoğlu, “Güzel Türkiye’mizin tüm güzelliklerinin sivil toplum kuruluşları tarafından tanıtılması ve anlatılmasını çok önemsiyorum. Vatandaşlarımız arasında oluşan bu güzel atmosfer kentimizin tüm dinamiklerine de yansımaktadır. Büyükşehir Belediyesi olarak STK’larımızın aktif bir şekilde gençlik, eğitim, spor ve kadın üzerine yapılan faydalı projeleri destekliyoruz. Bu bizim için önemlidir ve bu noktada her daim taşın altına elimizi koyuyoruz” şeklinde konuştu.

STANDLARI GEZDİ

Kocaeli Rizeliler Derneği Hanım Komisyonun İzmit Sanat Sokağında düzenlediği Kermesin açılışının ardından İzmit Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi’nin standını açtıktan sonra, Atatürkçü Düşünce Derneği’nin standını da gezen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, burada alışveriş yaptı. Dernek temsilcilerine üstün başarılar dileyen Karaosmanoğlu, buradaki ziyaretinin ardından da bir açıklama yapan Karaosmanoğlu, “Son Kale Türkiye’yi, düşmana karşı verdiğimiz büyük mücadele sonrasında kurduk. O büyük mücadele sonunda bağımsızlığımıza kavuştuk. Bizler, şehitlerin çocuklarıyız. Sarsılmaz bir imanın, yılmaz bir cesaretin, Büyük bir zaferin mirasçılarıyız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülüğünde başlayan bağımsız ve özgür Türkiye için başlayan koşumuz, muassır medeniyetlerin üstüne çıkıncaya kadar devam edecek” diyerek sözlerini tamamladı. Ziyaretler çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.