DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

UYGUN İLİK ARANIYOR

UYGUN İLİK ARANIYOR

Ataberk Karagöz sağlığına kavuşmak istiyor

UYGUN İLİK ARANIYOR

Uğur Mumcu Ortaokulu 7.Sınıf Öğrencisi Lösemi Hastası Ataberk Karagöz, ilik nakli olması gerekiyor. Ataberk için uygun donör aranıyor. Anne Seda Karagöz, çocuğunun sağlığına kavuşması için uygun iliğin bir an önce bulunması gerektiğini belirtirken, Ataberk için vatandaşlardan destek bekliyor.

“Ataberk için birlik olalım”

Yaşadığı hastalık için geçtiğimiz yaz tedavi olan Ataberk Karagöz’ün hastalığı 6 ay sonra tekrar etmesi, ilik naklini zorunlu kıldı. Uğur Mumcu Ortaokulu 7. Sınıf öğrencisi olan Ataberk Karagöz tekrardan sağlığına kavuşması için ilik nakli olması gerekiyor. Anne Seda Karagöz, biricik oğlu Ataberk için herkesten destek bekliyor. Anne Karagöz, ‘Oğlumun sağlığına kavuşması için ilik nakli olması gerekiyor.  Oğlum 25 gündür Ankara Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yatıyor. Ataberk hastanede 5 gün kemoterapi aldı, önümüzdeki ay 5 gün daha alacak. Uygun donör bulunursa oradan nakil ünitesine geçecek. İşte tam da bu yüzden; 30 Nisan Pazartesi günü 10.30 ile 17.00 arasında Uğur Mumcu Ortaokulunda kök hücre bağışı için Kızılay hali hazırda bulunacak. Donör olabilmek için 18-50 yaş aralığında ve sağlıklı bir kişi olmak yeterlidir. ( Kronik hastalığı bulunmayan kişiler.)”  Lütfen donör olacak kişiler bizimle iletişime geçip isim yazdırsın. İletişim Gölcük 02624268570 Başiskele 0262346840.

YORUMLAR

  1. murat birinci dedi ki:

    biz assan hanıl fabrikasında 5 gönüllü kan vermeye hazırız 0534 014 11 63

    1. Gülay Özbatır dedi ki:

      bravo size, teşekkür ederiz. gelişmeleri ve nasıl verileceğini bildireceğiz size.

  2. murat birinci dedi ki:

    vardiyeli çalıştıgımız için pazartesi günü işteyiş bu hafta istenilen yerde kan verebiliriz