DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ÜZÜLMEZ BOCCE ŞAMPİYONLARINI KABUL ETTİ

ÜZÜLMEZ BOCCE ŞAMPİYONLARINI KABUL ETTİ

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kocaeli Okul Sporları Bocce spor dalında birinci olan Karatepe Ortaokulu öğrencilerini ve yöneticileri kabul etti.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in ilçe genelinde spora yaptığı yatırımlar meyvelerni vermeye devam ediyor. Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Hasan Gemici Spor Salonu arkasında bulunan Uluslararası Gençlik Merkezi açık sahada 16 okulun katıldığı BOCCE yarışmasında Kartepe Karatepe Ortaokulu miniklerde ve yıldızlarda il şampiyonu oldular. Yarışmada birinci olan öğrenciler ve okul yöneticileri Kartepe Belediye Başkanı Üzülmez’i makamında ziyaret etti.

BAŞARILARIMIZ DEVAM EDECEK

Belediye Başkanı Üzülmez tarafından karşılanan başarılı öğrencilere çeşitli hediyeler verirken, Karatepe Ortaokul Müdürü/Antrenör Sadık İskender, yarışma hakkında bilgi verdi. Okul Müdürü İskender “Bocce’nin tarihi milattan binlerce yıl öncesine, Anadolu’ya dayanıyor. En eski spor dallarından birisi olarak kabul edilmektedir. Bugünkü şekliyle, ilk kez Romalılar tarafından oynanmış ve “bocce” adını da Romalılardan almıştır. O dönemlerde Anadolu’da Türklerin var olduğu ve ülkemizin çeşitli bölgelerinde adı Bocce olmasa da benzer birçok oyunun oynandığı göz önüne alınırsa, Bocce’nin ata sporlarımızdan olduğunu söylemek de mümkündür” derken, başarılarının devam edeceğini ifade etti.

AZİMLİ GENÇLİK

Gençlerin başarılı olmasından dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez “Kartepemizde doğumdan vefata kadar hemşehrilerimiz için bütün hizmetlerimizi yerine getiriyoruz. Geleceğimiz olan Kartepeli gençlerimizin sağlık, bilinçli ve başarılı bireyler olarak yetişmesi bizler için çok önemlidir. Spor yapan gençlik her türlü kötü alışkanlıklardan korunmasının yanı sıra kendisine olan güveni artar, bununla birlikte başarıyı elde eder. Ülkemizin gelişmesinde, güçlenmesinde başarılı gençlerimize ihtiyacımız vardır. Bunun içinde belediye olarak spor branşlarının hepsini destekliyoruz, desteklemeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.