DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

VATANDAŞLAR BU DURUMA KARŞI TEPKİLİ

VATANDAŞLAR BU DURUMA KARŞI TEPKİLİ

Değirmendere Sahili’ne yakışmayacak görüntüler

VATANDAŞLAR BU DURUMA KARŞI TEPKİLİ

İlçemizin şirin beldelerinden biri olan Değirmendere’de sahil boyu bulunan oturma banklarına atılan çöpler dikkat çekmeye devam ediyor. Değirmendereli vatandaşlar sorumsuz vatandaşların yaptığı bu çirkin görüntüden şikâyetçi olduklarını ve bu görüntüler ile karşı karşıya kalmaktan duydukları memnuniyetsizliği dile getirdiler.

Değirmendereli sakinler, ‘’Değirmendere’ye hakikaten bu görüntüler yakışmıyor’’

Değirmendere Sahili’nde bulunan oturma banklarına atılan sayısız çöpler vatandaşların dikkatini çekmeye devam ediyor. Değirmendere sakinleri atılan bu çöplerden duydukları şikâyeti ve bu görüntüler ile karşı karşıya kalmaktan duydukları memnuniyetsizliği dile getirdiler. Değirmendereli sakinler bu görüntülere karşı sert tepkilerini ortaya koyarak; ‘’Değirmendere Sahili eskiden böyle değildi. En azından sahilde bulunan oturma bankları bu kadar pis değildi. Bu görüntü ile bizi baş başa bırakan vatandaşlar kesinlikle duyarsızlıktan başka bir şey yapmıyorlar. Değirmendere’ye hakikaten bu görüntüler yakışmıyor. Biz sahilimizin ve Değirmendere’mizin her zaman temiz kalmasını istiyoruz’’ dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.