Yemek Şirketi personellerinin hizmet içi eğitimleri tamamlandı
Yemek Şirketi personellerinin hizmet içi eğitimleri tamamlandı
Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne bağlı olarak çalışan yemek şirketi çalışanlarının mesleki bilgi-beceri düzeylerini yükseltmek, geliştirmek ve yüksek kalitede hizmet sunabilmek amacıyla hastanemiz eğitim birimi tarafından hizmet içi eğitim düzenlendi.
Katılımcılar eğitimden memnun kaldıklarını dile getirdi
Personelin hizmet içi eğitimleri 25 Mart tarihinde hastanenin eğitim salonunda gerçekleşti. Eğitim Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Selma Çakır, Gıda Mühendisi Erva Gül, Eğitim Hemşiresi Pınar İnce, Enfeksiyon Hemşiresi Nevin Çimen ve Diyetisyen Elçin Tantan tarafından gerçekleştirildi. Hizmet içi eğitimde “Mutfak Hijyeni, Hastane Organizasyonu, Görgü Kuralları, Hastane Yemekleri, Diyet Yemekleri, Beslenme, Servis Kuralları, Kişiler Arası İletişim, Empati, Beden Dili, Su ve Besinlerle Bulaşan Hastalıklar ” konularında personelin bilgilendirilmesi sağlandı. Katılımcılar eğitimden memnun kaldıklarını ve bilgilerinin tazelendiğini belirtti.