DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

YENİ GENEL YAYIN YÖNETMENİMİZ AFŞİN ŞENEMRE’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YENİ GENEL YAYIN YÖNETMENİMİZ AFŞİN ŞENEMRE’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol’dan

YENİ GENEL YAYIN YÖNETMENİMİZ AFŞİN ŞENEMRE’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol geçtiğimiz gün Genel Yayın Yönetmenliğine getirilen Afşin Şenemre’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İlimizin gelmiş geçmiş en başarılı Cemiyet Başkanlarından Çetin Gürol ilçemizden Türkiye’ye mal olan Gölcük Haber Gazetesinde ki kan değişikliğine genç idarecimiz Afşin Şenemre’nin Genel Yayın Yönetmeni olmasından sonra hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Çetin Gürol’u aynı zamanda Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurul Üyesi Nebiye Azak, Genel Yayın Yönetmenimiz Afşin Şenemre ve İmtiyaz Sahibimiz Nurettin Şenemre karşıladı. Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette Gürol şunları dile getirdi.

GÜROL “ BU GÖREVİ ÇOK RAHATLIKLA BAŞARACAĞINDAN ŞÜPHEM YOK ”

Sevgili kardeşim Afşin Şenemre’nin bu görevi rahatlıkla başaracağına dair inancım tam, bundan yana hiçbir endişem yok. Zaten Kocaeli ve Türkiye’ye mal olmuş usta bir gazetecinin elinde yetişerek ve bu mesleği severek hakkıyla yapan bir kardeşim. Mesleğinde olduğu kadar şimdide idareciliğinde de yine aynı başarıyı sergileyeceğinden en ufak bir şüphem yok. Kendisini tanıdığımdan beri yakından takip ediyorum, hem mesleğine olan ilgi ve alakası hem de işine olan saygısını takdirle karşılıyorum, inanıyorum ki bu görevini de en iyi şekilde gerçekleştirecek ve meslek hayatında da başarı merdivenlerini sağlam adımlarla çıkmaya devam edecek” şeklinde açıklama da bulundu. Afşin Şenemre ise yaptığı açıklama da şunları dile getirdi.

ŞENEMRE “ MESLEĞİMİ SEVEREK YAPIYORUM”

Sevgili Başkanımın da dediği gibi bu meslek sevmeden yapılacak bir meslek değil, çünkü zor ve hata kabul etmeyen bir meslek. Bizler Kamuyu aydınlatma görevini elimizden geldiğinin en iyisini yaparak her gün vatandaşlarımız ile buluşuyoruz. Çok şükür ki bu zamana kadar maddi menfaatler için kalemini satan silahşörlerden olmadım, Allah’ta bundan sonra oldurmayı nasip etmesin. En büyük avantajım yine başkanımın dediği gibi bu işin profesörünün elinde yetişmem oldu. Allah’ın izni ve ekip arkadaşlarımın da desteği ile bizlere güvenen başta Gölcük halkı olmak üzere tüm sevenlerimizi ve dostlarımızı mahçup etmeden işimizi hakkıyla yapmaya devam edeceğiz”dedi.

NURETTİN ŞENEMRE “ BAYRAĞI TESLİM ETMEYİ BİLMEK LAZIM”

Gazete çıkarmak zor ve zahmetli bir iş. Her gün okurları ile buluşturduğumuz gazetemiz bir çok evrelerden geçerek okurlarımız ile buluşuyor. Afşin bu evrelerin en başından başlayarak her evreyi başarıyla tamamladı. Bu mesleği severek ve isteyerek de yapan genç bir insan. Artık yükün büyük bir kısmını kendisi üstelenecek, ben ise daha çok dostlarımı ağırlamak ve onları ziyaret etmekle vaktimi geçireceğim, bir şeyler olgunlaştığı zaman gençlerin önünü açmak için bayrak devir teslimini yapmak gerek. Allah kendisinin yardımcısı olsun, Sevgili Çetin Başkanımızın da dediği gibi genç ve heyecanlı bir ekip ile birlikte her gün vatandaşlarımıza en güzel haberleri sunmaya devam edecekler” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.